Про компанію

Автогрейдери SEM - застосування і переваги

Автогрейдери SEM забезпечують точність виконання завдань і відрізняються універсальністю. Якісний результат роботи можливий навіть в екстремальних умовах.

sem919_02 (2).jpg

Автогрейдери SEM здобули велику популярність за останні роки. Вони перевершують конкурентну техніку за характеристиками, а тому змогли витіснити її з ринку. Основні плюси це точність та універсальність в поєднанні зі зручним і зрозумілим управлінням.

Переваги та особливості

Автогрейдери виробництва SEM створені за перевіреною технологією CAT. Завод виробник є частиною корпорації Caterpillar, тому продукція відповідає стандартам якості вищого рівня. Техніка укомплектована збалансованою гідросистемою. Вона відрізняється точністю і швидкодією в процесі застосування. Властивості забезпечені двома насосами в комплектації, шестерний та аксіально-поршневий, зі змінною продуктивністю.

Машини CAT оснащені унікальною гідравлікою у вигляді PPPC (блок компенсації тиску пропорційно-пріоритетного типу). Ця властивість визначає перевагу автогрейдерів SEM над технікою інших виробників. Застосування насоса в комплектації надає техніці додаткові плюси:

  • плавність виконання дій;

  • рівномірна швидкість;

  • підвищена точність;

  • обертання робочих інструментів на всі боки.

Плюси зберігаються незалежно від кількості задіяних циліндрів та обертів двигуна.

sem919_05.jpg

Оснащеність і можливості

Особлива конструкція гідророзподільника спрощує ремонт і розширює кількість додаткового обладнання до установки. Запірні клапани розміщені всередині коробки, а кількість з'єднань зменшено. Це дозволяє скоротити кількість витоків і гарантує надійність. Автогрейдери SEM здатні витримати позамежні навантаження. Цільнокований поворотний круг це гарантує. Робоче обладнання кріпитися безфлютовим з'єднанням, яке гарантує безпеку і збільшує термін служби.

Тягова рама має коробчатий перетин. Вона відповідає за можливість експлуатації в екстремальних умовах. Цілісні пластини передньої рами виключають ймовірність виникнення тріщин. Система повного приводу створена на базі Poclain Hydraulics і Sauer Danfoss. Гідромотор і аксіально-поршневий насос працюють синхронізовано й управляються комп'ютерною системою. Положення куліси змінюється оператором самостійно без необхідності залишати кабіну.

Кабіна підвищеного комфорту знаходиться на передній рамі та гарантує хороший огляд під час виконання роботи. Її оснащеність і особлива конструкція виключають вібрацію та великий шум. Зимова комплектація автогрейдерів SEM включає:

  • акумулятори підвищеної ємності;

  • двигун з легким пуском;

  • балон з ефіром;

  • електропідігрів.

sem-922-awd-orlandpro (1).jpg

Частота обертання вентилятора охолодження двигуна регулюється плавно і безступінчасто за рахунок гідравлічного приводу. Вона може бути збільшена до максимальних показників при експлуатації в літній час і зведена до мінімуму при застосуванні взимку. Техніка комплектується гумою Triangle (малюнок «шашечки), яка гарантує хороше зчеплення з будь-якою поверхнею. Компанія Цеппелін Україна виконує поставку автогрейдерів SEM за вигідними цінами. Ми готові проконсультувати і допомогти з вибором моделі. Також супроводжуємо покупку навчанням ваших операторів і гарантійним обслуговуванням.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин