Про компанію

Бренду SEM - 60 років!


Заснований в 1958 році завод «Shandong Engineering Machinery» (SEM) вже 60 років є важливим об'єктом машинобудівної промисловості в Китаї. З 2008 року завод SEM став 100% дочірнім підприємством компанії Caterpillar. А вже в 2014 році компанія була перейменована в Caterpillar (Qingzhou) Ltd. і продовжила випускати продукцію під маркою SEM.

18 і 19 січня відбулися урочисті заходи, присвячені 60-му ювілею компанії. Конференція «Honor 60th Years, Expect to Win Future» зібрала топ-менеджмент компанії Caterpillar, керівників Caterpillar (Qingzhou) Ltd. і представників понад 150 дилерів бренду.


На урочистостях був присутній Чень Ціхуа - віце-президент Caterpillar Inc., голова Caterpillar China. Пан Чень Ціхуа привітав присутніх із знаменною датою для підприємства і зазначив, що компанія Caterpillar розглядає ринок Китаю як невід'ємну частину своєї глобальної бізнес-мережі. Він високо оцінив ринкові показники бренду SEM в 2017 році і висловив надію, що в майбутньому році бренд SEM ще більш зміцнить свої позиції на ринку.


Представники Caterpillar (Qingzhou) Ltd. відзначили, що стратегічною позицією бренду є фокусування на вимогах клієнтів і надання кращих в галузі продуктів і послуг. А дилери бренду відзначили, що повністю підтримують концепцію SEM і намагаються надавати лише професійну підтримку, щоб продукти та рішення SEM стали найкращим вибором для клієнтів.

Представники компанії Caterpillar нагородили дилерів, які внесли великий вклад в бренд SEM, і висловили подяку за підтримку.


Компанія «Цеппелін Україна» - офіційний постачальник техніки SEM на території України. Ми поставляємо якісну техніку і пропонуємо системні рішення для вашого бізнесу. Спецтехніка SEM, яку ми постачаємо, супроводжується сервісом найвищого рівня з використанням оригінальних запасних частин і залученням кваліфікованого персоналу. Щоб дізнатися більше про техніку SEM зв'яжіться з нашими представниками за номером 0 800 300 350.


до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин