Про компанію

Бульдозер SEM 816 - недорога, але якісна машина з широким спектром функцій

Ця машина оснащена потужним двигуном і має гідростатичний привід з безступінчатим регулюванням швидкості. Ця модифікація бульдозера відрізняється високою продуктивністю і відмінною маневреністю.

SEM816.jpeg

Моделі SEM 816 також характерна невисока вартість при відмінних техніко-експлуатаційних можливостях, безвідмовній роботі всіх вузлів і агрегатів машини. Бульдозер чудово може працювати навіть у дуже складних умовах. Контроль якості моделі здійснюється завдяки системі Caterpillar. Її застосування разом з використанням комплектуючих від перевірених виробників, дозволяє бульдозеру SEM 816 демонструвати тривалий експлуатаційний ресурс без високих витрат на обслуговування.

sem816_03 (2).jpg

Унікальні можливості та переваги, які демонструє бульдозер SEM 816

  • Салон. Машина обладнана великою кабіною з гарним оглядом зони проведення робіт і обладнання. Якісна шумоізоляція та вентиляція в салоні дозволяють створювати оператору найзручніші умови для роботи. З метою зниження стомлюваності оператора кабіна оснащена регульованим кріслом і зручним багатофункціональним джойстиком.

  • Ходова частина. Гусеничний варіант даної частини машини забезпечує чудову прохідність техніки по будь-якому ґрунту. Геометрія конструкції траків дає можливість бульдозеру не надто сильно тиснути на ґрунт.

  • Додаткове обладнання. Компанія «Цеппелін Україна» може виконати поставку цієї моделі з додатковими пристроями. Можлива комплектація додатковими пристосуваннями та навісним обладнанням за індивідуальним замовленням.

  •  Силова передача. В дану модель техніки розробники впровадили гідростатичний привід з електронною системою управління. Комбінована передача (зубчасто-планетарний тип) і модуль регулювання швидкості (безступінчатий) забезпечують зміну швидкості при плавному режимі в діапазоні до 10 кілометрів на годину. При цьому силові повороти машина виконує, не втрачаючи корисну потужність.

  •  Гідросистема. Гідросистема, встановлена ​​на дану модель, має сервопривід, для неї характерний найкоротший час відгуку на дії оператора.

  • Сервісне обслуговування. Реалізація техніки компанією «Цеппелін Україна» передбачає інформаційний та технічний супровід, а також весь комплекс сервісного обслуговування протягом усього терміну експлуатації бульдозерів. Сервісні центри є у всіх регіонах країни.

sem816_04.jpg

Завантажуйте каталог техніки з цінами: https://sem-ua.com/lp/b-sem/

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин