Про компанію

Чому Фронтальні навантажувачі SEM – кращий вибір? (Частина 1)

На перший погляд фронтальні навантажувачі SEM - традиційний представник китайської важкої промисловості, що має ліцензійний двигун, мости і трансмісію, стандартний модельний ряд. Але більш детальне знайомство виявляє ряд переваг.

652 В.jpg

Подією, що вплинула на весь подальший розвиток бренду, стала покупка в 2005 році корпорацією CATERPILLAR заводу SEM Machinery (зараз CATERPILLAR (QINGZHOU) Ltd.) з наступним повним його переобладнанням за своїми стандартами. Також був створений науково-дослідний центр, який курують інженери-проектувальники САТ. CATERPILLAR (QINGZHOU) Ltd. - є власністю компаній CATERPILLAR, що дозволяє техніці SEM користуватися передовим досвідом і технологіями CATERPILLAR.

На заводі впроваджено багатоступінчастий контроль якості - кожен навантажувач перед відвантаженням з заводу проходить тестові випробування в різних режимах. На виробництві впроваджено загальний контроль якості технологічних операцій.

660 D.jpg

При проектуванні навантажувачів використаний «принцип кінцевих елементів» - замість копіювання навантажувачів інших виробників, компанія залучає всі ресурси для повноцінної розробки і створення машин.

У виробництві SEM застосовуються стандарти якості САТ, зокрема використовується CPS (Caterpillar Production System), що включає багато аспектів: навчання персоналу, технології, що застосовуються, контроль якості по всьому виробничому ланцюгу, охорона праці, методології 6Sigma тощо.

sem-636D-2.png

Дизайн в широкому сенсі (не тільки екстер'єр та інтер'єр кабіни, але і технічний дизайн систем і компонентів) робиться з використанням програмних технологій САТ командою, яка працює в China CAT Research and Development Centre, місто Qingdao.

Коробка передач і мости виробництва SEM за своєю конструкцією та надійністю кращі, ніж у багатьох конкурентів, які використовують ці компоненти, вироблені третіми постачальниками. Зокрема аналогові мости, які використовуються іншими виробниками, найдешевші на ринку, що відбивається на їх надійності і довговічності.

SEM652B.jpg

Коробка передач сучасної конструкції з проміжними валами і перемиканням під навантаженням. Фактично - коробка-автомат з великим вибором передач (для роботи і для перегонів, всього 4 передачі). Складається приблизно з ~ 70 елементів. Багато конкурентів мають gear box з'єднаний з torque converter, а у деяких коробка планетарної конструкції (~ 120 елементів). Безліч конкурентів мають коробки з двома швидкостями (тобто їх діапазон не у всіх режимах зручний, що відбивається і на роботі, і на витраті палива).

Щоб отримати додаткову інформацію про фронтальні навантажувачі SEM, зв'яжіться зі співробітниками компанії Цеппелін Україна за телефоном 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин