Про компанію

Чому фронтальні навантажувачі SEM гарний вибір?

Чому фронтальні навантажувачі SEM гарний вибір?

Фронтальні навантажувачі SEM є класичними екземплярами китайської важкої ліцензованої техніки, що входить до традиційної модельної лінійки. Однак більш детальне ознайомлення виявляє цілий спектр переваг. Подією, що вплинула на подальший розвиток бренду, стало придбання компанією Caterpillar заводу SEM Machinery з його подальшим переобладнанням за власними нормативами. Крім того, було створено науково-дослідний центр, керований інженерами-розробниками САТ.

CATERPILLAR QINGZHOU Ltd. – це власність компаній Caterpillar, яка дозволяє обладнанню SEM використовувати інноваційні рішення та технології Caterpillar.

На виробництві було впроваджено багаторівневий контроль якості. Кожна машина перед відвантаженням із заводу проходить тестові випробування у різних режимах. На заводі введено загальний контроль якості технологічних маніпуляцій. У ході розробки навантажувачів було застосовано «тактику кінцевих елементів». Замість копіювання навантажувачем інших виробників компанія залучає всі можливості для якісної розробки та виробництва машин.

У виробництві SEM використовуються стандарти якості САT, а саме застосовується CPS, який включає безліч факторів, таких як навчання персоналу, технологічні рішення, контроль якості по всьому ланцюгу виробництва, робоча охорона.

Дизайн у широкому розумінні цього слова застосовується із залученням технологічних рішень Cat професіоналами, які працюють у China Cat Research and Development Centre.

КПП і мости торгової марки SEM у плані конструкції та надійності набагато кращі, ніж у конкурентів, які використовують ці компоненти, вироблені третіми постачальниками. Аналогові мости, які використовують інші виробники, найприйнятніші на ринку за ціною, що втілює їх надійність та якість.

image
image
Сучасна коробка передач з проміжними валами та перемиканням під навантаженням

Коробка автомат з великим вибором передач включає приблизно 70 елементів.

На відміну від багатьох аналогів, пристрій трансмісії SEM передбачає розподіл коробки від гідравлічного трансформатора, що в рази покращує термічне навантаження на обидва компоненти і гарантує легкий доступ до деталей.

Все, що сказано вище, підтверджується досить високою позицією і репутацією SEM на китайському ринку.

Тонкощі та нюанси використання технологічних рішень фронтальних навантажувачів SEM:

  • гідравлічна система навантажувачів SEM;
  • клапани Caterpillar;
  • одинарний важіль керування;
  • шланги Caterpillar відрізняються підвищеним ступенем зносостійкості та надійності;
  • оптимізована прокладка шлангів та трубопроводів у виконавчі системи.
  • збалансована система гідравліки за технологією Caterpillar дозволяє легко та точно керувати обладнанням. Два роздільні гідравлічні насоси PERMCO з регулюванням продуктивності по навантаженню з пріоритетом контуру рульового управління.

Трансмісія SEM навантажувачів:

  • проміжний вал;
  • посилена система, підвищена ефективність передачі;
  • тривалий експлуатаційний період, легке обслуговування, кілька передач забезпечують рух із великою швидкістю;
  • навантажувач модернізований для експлуатації у складних умовах.

Робочі шестерні підвищених розмірів відрізняються підвищеним експлуатаційним періодом та призначені для експлуатації у важких умовах.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин