Про компанію

Чому комунікація з операторами спецтехніки важлива?

Чому комунікація з операторами спецтехніки важлива?

Які б інноваційні рішення не застосовували виробники, сьогодні навчання операторів техніки є пріоритетним напрямком. Саме від роботи цього фахівця залежить якість і ефективність кінцевого результату.

Техніка включає в себе величезний спектр інформації про головні критерії і режими роботи устаткування. Деякі з отриманих відомостей можуть без проблем застосовуватися з метою контролю роботи співробітників, аналізу кваліфікації операторів і загальної результативності робочого процесу. Ми дамо вам 4 простих ради, які допоможуть перевірити рівень професіоналізму ваших операторів і провести навчання з метою збільшення результативності їх роботи.

1. Контролюйте рівень витрати пального

Витрата пального на одному і тому ж обладнанні під управлінням різних фахівців допоможе дізнатися більше про роботу кожного. Більш економічна витрата пального при виконанні однакових завдань вказує на кращий контроль. Крім того, це надає благополучний вплив на експлуатаційний період техніки.

2. Нагороджуйте співробітників за якісно виконану роботу

Використовуйте інформацію, отриману за показниками машини, для аналізу результативності роботи. Пам'ятайте, що метод «пряника» мотивує і діє на працівників набагато ефективніше, ніж метод «батога». Крім того, об'єктивні значення в оцінці співробітників доведуть операторам справедливість їх заохочення.

3. Мотивуйте працівників бути уважними до попереджень

Будь-яка система діагностики і моніторингу роботи техніки буде безглуздою, якщо на неї не звертати жодної уваги. Переконайтеся, що ваші співробітники розуміють значимість подібних сигналів, за допомогою яких техніка вказує на похибки в роботі.

4. Будьте на зв'язку з операторами, задавайте їм питання, слухайте, що вони думають з того чи іншого приводу.

Комунікації з начальством допоможуть операторам повною мірою відчути свою участь в робочому процесі і його значимість, як наслідок, це істотно підніме рівень їх мотивації. Поясніть для чого і з якою метою використовуються дані з машин. Завжди слухайте думку співробітника, оскільки він працює зі спецтехнікою кожен день і здатний дати практичні рекомендації.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин