Про компанію

Чому варто вибрати фронтальний навантажувач від SEM?

Перш за все фронтальні навантажувачі SEM є стандартом китайської важкої промисловості. Однак при більш детальному розгляді даної техніки на перший план виходить ряд переваг.

652В(3).jpg

Варто відзначити, що в 2005 компанія Caterpillar стала власником SEM Machinery і провела повну реконструкцію заводу, який отримав нову назву Caterpillar (QINGZHOU Ltd.). Крім цього, було створено дослідний центр під керівництвом інженерів-проектувальників Cat. Сьогодні виробництво обладнання SEM здійснюється за допомогою передових технологій Caterpillar.

На виробництві був введений багатоступінчастий контроль якості: кожна модель після виготовлення тестується у різних режимах. Також при розробці обладнання на заводі використовується «принцип кінцевих елементів», який передбачає не копіювання техніки конкурентів, а створення унікальних машин, що повністю задовольняють запити споживачів.

При виготовленні SEM використовуються стандарти якості CAT, а саме Caterpillar Production System, в основі якої лежать фактори навчання персоналу, передових технологій, контролю якості, охорони праці і т.д.

1103.jpg

Дизайн всіх складових елементів, а також інтер'єру і екстер'єру кабін виконується з використанням інноваційних технологій CAT професіоналами, що працюють в CAT Research and Development Centre.

Коробка передач і мости SEM відрізняються високою надійністю у порівнянні з конкурентними моделями. Нижча вартість аналогів конкурентів відбивається на якості та терміні служби продукції. Коробка передач SEM - повноцінна коробка-автомат з 4-ма передачами.

Конструкція трансмісії передбачає поділ коробки передач від гідротрансформатора. Це дозволяє значно поліпшити термонавантаження і забезпечує простий доступ до всіх деталей.

SEM Machinery відповідає міжнародним стандартам ISO 9001: 2000

41323beccd0422e74896915d13fc4f60.jpg

Уся зазначена вище інформація підтверджується відмінною репутацією SEM на ринку і позиціями на китайському внутрішньому ринку. SEM Machinery - єдиний виробник ковшових навантажувачів, якість продукції якого було визнано на урядовому рівні, про що свідчить Урядовий Сертифікат якості продукції.

Детальніше про фронтальний навантажувач SEM 656D: https://sem-ua.com/lp/c-sem/

Завантажуйте каталог техніки з цінами: https://sem-ua.com/lp/b-sem/

Порівняння фронтальних навантажувачів: https://sem-ua.com/lp/compare-loaders/

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин