Про компанію

Фронтальні навантажувачі SEM 655D

Фронтальні навантажувачі SEM 655D

Фронтальний навантажувач SEM 655D розроблений для складних умов експлуатації. Технічні властивості машини 16500 кг розраховані на підйом та пересування вантажів масою до 5 тонн. Виробник використовує у своїх розробках математичне моделювання. Використовуючи точний математичний розрахунок, вдається випускати якісне обладнання.

Надійні конструктивні рішення, сильна ходова частина, універсальна гідравлічна система, ефективний ківш великого об'єму та ергономічна кабіна з комфортним керуванням – все це властивості, які демонструють головні властивості техніки. Всі переваги можна оцінити за допомогою огляду фронтального навантажувача 655D.

Двигун

Продуктивність робочої техніки залежить від надійності силового апарату. SEM обладнує свої машини двигунами Weichai.

Навантажувач SEM 655D обладнаний двигуном з динамічним типом охолодження WD10G210E, який відповідає всім екологічним стандартам. Низькообертовий двигун здатен розвивати потужність до 220 к.с. Крутний момент досягає 975 Нм при швидкості коливання 1200-1400 оборотів на секунду.

image
image
Коробка передач

Компанія SEM обладнує машину трансмісією власної розробки. Багатогранна коробка передач TR200 оснащується одноступеневим триелементним гідравлічним трансформатором. Коробка передач з перемиканням під навантаженням суттєво підвищує динамічні властивості навантажувача, розширюючи функціонал експлуатації у складних умовах.

Колісна техніка здатна пересуватися назад і вперед у чотирьох режимах. Допустимо переміщення зі швидкістю 7,8-39 км/год. Коробка передач та гідротрансформаторна система є окремими опціями. Технічне рішення від SEM дає можливість мінімізувати взаємну вібрацію та полегшити обслуговування трансмісії.

Ківш

Система оснащується центральним робочим елементом 3 кубічних метрів обсягом. Також є можливість монтажу на модель ковша місткістю 27-45 квадратних метрів в процесі завантаження до 5000 кг. Максимальне виривне зусилля становить 177 кН. Час перекидання становить 1,09 секунди. Повернення стріли з ковшем у вихідну позицію займає 3,4 секунди.

За рахунок найсильнішої гідравліки та якісних комплектуючих деталей повний робочий цикл не перевищує 9,63 секунди. Управління ковшем фронтального типу за допомогою джойстика не передбачає жодних фізичних зусиль та додаткового навчання професійного робітника з великим досвідом роботи. Операції здійснюються максимально оперативно та точно.

Гідравлічна система

У процесі збирання колісної техніки задіяні складові світового рівня. Рукави високого тиску та клапани для оснастки системи гідравліки надає організація Caterpillar. Пілотна лінія оснащується фільтром, що дозволяє усунути домішки з мастила. Оригінальна технологія очищення олії використовується в Китаї лише компанією SEM.

Для розподілу потужності насосів застосовується особлива технологія. Тиск приводу системи гідравліки становить 17 МПа. Стріла піднімається за 5,14 секунд. Невеликий цикл роботи суттєво покращує експлуатаційні властивості фронтального навантажувача SEM 655D.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин