Про компанію

Гідростатична трансмісія – одна з переваг бульдозерів SEM 822D

Гідростатична трансмісія – одна з переваг бульдозерів SEM 822D

Бульдозери SEM вигідно відрізняє гідростатичний привід.

Щоб забезпечити якість продукції, SEM опирається не тільки на власні розробки та досвід компанії Caterpillar, але й співпрацює з іншими постачальниками комплектуючих.

Двоконтурна замкнута гідростатична трансмісія з електронним керуванням від німецького виробника Bosch Rexroth є безперечною перевагою бульдозерів SEM. Даний тип трансмісії дозволяє здійснювати безступеневе перемикання передач. Оператор може вибрати швидкість від 0 до 10 км/г і здійснювати плавні повороти без втрати потужності на відвалі.

Гідростатична трансмісія в бульдозерах SEM 822D надає можливість виконувати розвороти на місці, включаючи зворотне обертання гусеничних стрічок ходової частини, що значно покращує маневреність машини.

Для зручності оператора і оптимізації конструкції гідростатична система, до якої входять аксіально-поршневі насоси і мотори, управляється центральним джойстиком з двома ступенями свободи.

Гідравлічний джойстик надає переваги там, де необхідна висока чутливість і точність керування. Ролик, встановлений на джойстику, допомагає оператору легко регулювати швидкість машини.

Комфортну роботу оператору забезпечує сидіння з підлокітниками, яке встановлюється на пневматичних амортизаторах. Регулювання сидіння виконується в трьох площинах. Для кращої оглядовості в шестикутній кабіні бульдозера застосовується повне скління.

Продуманий дизайн кабіни і використовувані технічні рішення дозволяють оператору працювати з комфортом, а це напряму впливає на продуктивність роботи.

Основою рушійної сили бульдозера SEM 822D виступає двигун Weichai з потужністю в 220 к.с. Трьохступенева система очистки повітря додатково подовжує ресурс двигуна, що також дозволяє використовувати цей бульдозер в умовах значної запиленості.

Для паливної економічності в конструкції бульдозера використано електронно-регульований гідравлічний привід вентилятора охолодження. Це рішення знижує паразитне навантаження і збільшує корисну потужність двигуна.

Стандартна комплектація бульдозера SEM 822D включає напівсферичний відвал ємністю 5,8 куб. м. Конструктивні покращення системи відвала підвисили ріжуче зусилля, а кріплення штовхаючих брусів відвала до рами дозволило ізолювати кінцеві передачі від навантажень, які приходять на відвал.

Для зниження витрати мастила, гідравлічний і гідростатичний баки об’єднані в один. Радіатори охолодження цих двох систем також об’єднали в один модуль, що дозволяє збільшити експлуатаційний період використання бульдозера SEM 822D.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин