Про компанію

Головні переваги бульдозерів SEM 816D

Головні переваги бульдозерів SEM 816D

Бульдозери SEM 816 D, як і інше обладнання, випускаються на виробництві Caterpillar в Китаї. Ключовою відмінністю моделі є гідростатична трансмісія з електронним регулюванням, завдяки якій була зменшена паливна витрата і знижені витрати на ТО. Крім того, підвищений рівень продуктивності техніки за рахунок легкого управління, з яким дуже просто впоратися, як досвідченому оператору, так і новачкові. Крім того, ця трансмісія функціонує в будь-яких умовах експлуатації при будь-якій температурі.

Бульдозер збирають переважно зі складових елементів особистого виробництва. До переліку систем і елементів сторонніх організацій входять, наприклад, надійний двигун Weichai WD10G178E25 потужністю 178 літрів в секунду, і складові гідростатичної системи – насоси та мотори Bosch Rexroth, рукава високого тиску Wuxi.

В основну комплектацію машини SEM 816 D входить робоче місце оператора з системами ROPS / FOPS, відвал SU об'ємом 4,3 кубічних метрів, кондиціонер, пілотне керування робочою гідравлічною системою і L-подібні штовхають бруси.

Ходова частина машини включає в себе 6 опорних і 2 підтримуючих котки. Ширина черевиків становить 510 мм, число ланок – 37.

Крім основної комплектації бульдозери SEM поставляють в наступних варіаціях:

  • лісове використання;
  • LGP для експлуатації на слабкому ґрунті;
  • для пустелі.

Варто підкреслити, що кожну з варіацій можна доповнити зимовим пакетом, куди входить установка електропідігрівачем охолоджуючої рідини, стартера для запуску при низькому температурному режимі і акумуляторів збільшеного обсягу, а також заміни всіх робочих рідин на арктичні.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин