Про компанію

Головні принципи компанії Caterpillar – надійність та безпека

Головні принципи компанії Caterpillar – надійність та безпека

Виконання роботи, що пов’язана з будівництвом, завжди передбачає значну ступінь ризику. За статистикою щороку кожен 10-й робітник травмується в процесі виконання своїх завдань. Тим не менш, більшість небезпечних для життя та здоров'я подій можна запобігти. Інноваційні технологічні рішення Caterpillar дають можливість не просто збільшити результативність експлуатації спеціалізованого транспорту, а також зменшити ризики та час простою техніки.

Плюси застосування передових рішень:

  • зменшення ЧП;
  • зниження часу простоїв;
  • інформування операторів про технічний стан обладнання;
  • своєчасне усунення технічних неполадок;
  • контроль втоми операторів у процесі роботи;
  • загальний аналіз діяльності.
Сучасні технологічні рішення

1. Система визначення втоми робітника

У кабіну монтується камера контролю розміру зіниці ока оператора, частоти моргання і часу, у якому очі залишаються закритими. Якщо система визначає, що робітник починає засинати, починає вмикатися гучне звукове сповіщення і крісло починає вібрувати. У екстремальних випадках система починає зупиняти роботу спеціалізованого устаткування.

2. Система моніторингу техніки

Комплексні системи моніторингу в сліпій області спецобладнання передбачають наявність резервних камер та імпульсних радарів, що визначають сторонні об'єкти. Камери відображають об'єкти поза зоною видимості оператора, радар його розпізнає, і система подає звукове сповіщення.

3. Одяг із датчиками руху

Безпечна передача з радіочастотною ідентифікацією, датчики та біо-екрани вийшли на ринок зовсім недавно. Система фіксує переміщення працівників, на речах яких є спеціальні показники. У разі виникнення проблеми подається сигнал.

Представлені вище технологічні рішення дозволяють знизити ризик на будівельній зоні, а також зберегти життя робітника та стан техніки з метою забезпечення стабільної підтримки діяльності.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин