Про компанію

Грейдери SEM - розумний підхід до створення техніки

Всі моделі автогрейдерів SEM мають переваги завдяки тому, що виробник, створюючи їх, застосовував сучасні технології Caterpillar.

Основа ефективної роботи грейдерів та їх конкурентоспроможності базується на збалансованому проектуванні і ретельній збірці таких компонентів, як трансмісія і гідравлічна система, а також конструкція рами, робочі інструменти та модулі управління.

861711.jpg

Трансмісія

Автогрейдери SEM адаптовані для робіт у складних кліматичних і важких умовах. Мотор, що відрізняється простотою і надійністю, - економічний, а також відповідає екологічним вимогам Stage 2. Система охолодження двигуна відмінно функціонує при температурах від + 40 і до + 55 градусів.

Коробка-автомат на гідромеханіці оснащена проміжним валом, перемикання передач може проводитися під навантаженням. КП забезпечує 6 передніх і три задні швидкості. Гідротрансформатор, який блокується, збільшує коефіцієнт корисної дії трансмісії і зменшує обсяг використаного пального. Особлива конструкція переднього моста забезпечує оптимальний кут нахилу коліс. Ведучий міст кожної моделі, розроблений спільно з фахівцями Caterpillar, має тривалий термін служби.

sem919_02.jpg

Система гідравліки

Гідравлічна система добре збалансована. Завдяки цьому забезпечується стійкість і точність управління, а також відмінна швидкодія техніки. Потужний аксіально-поршневий насос зі змінною продуктивністю сприяє появі у грейдерів наступних переваг:

  • Економія пального під час робіт;
  • Зменшення пробуксовки при слабкому зчепленні з ґрунтом;
  • Зменшення зносу шин;
  • Зниження витрат на володіння й експлуатацію;
  • Підвищення продуктивності та максимальне тягове зусилля під час руху на високих швидкостях;
  • Зниження числа проходів;
  • Зниження тривалості робочих циклів.

Конструкційне рішення рами і відвалів

Подовжена колісна база у кожної модифікації автогрейдера дозволяє встановлювати відвали під великим кутом. За рахунок цього ґрунт більш вільно переміщується вздовж відвалу. Таке рішення допомагає знижувати витрати потужності, що істотно позначається під час переміщення сухих вантажів, зв'язних ґрунтів, снігу і крижаних брил.

sem-922-awd-orlandpro.jpg

Завантажуйте каталог техніки з цінами: https://sem-ua.com/lp/b-sem/
Порівняння автогрейдерів: https://sem-ua.com/lp/compare-graders/

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин