Про компанію

Ключові виробничі потужності Caterpillar на території Китаю

sem-china-plan.jpg

У число основних об'єктів виробництва, які належать Caterpillar входять:

  • Asia Power Systems (Tianjin) Ltd. Компанія веде роботу з випуску генераторних установок Olympian і FG Wilson, починаючи з двохтисячного року. Якість продукції, а також високі показники безпеки, вивели компанію на світовий рівень, забезпечуючи їй бездоганну репутацію.

  • AsiaTrak (Tianjin) Limited, користуючись більш ніж двадцятирічним досвідом, спеціалізується на виробництві ходових частин для гусеничного обладнання і для гідравлічних екскаваторів.

  • Caterpillar Logistics (Shanghai) Co., Ltd. Розташовується на площі 84 000 квадратних метрів, 43 000 з яких відведені під приміщення для виробництва обладнання. Компанія компетентна в наданні міжнародної підтримки іншим центрам постачання Caterpillar.

  • Caterpillar Paving Product (Xuzhou) Ltd здебільшого спеціалізується на виробництві техніки для виконання дорожніх робіт. На площі в 52 000 квадратних метрів виробляються асфальтові, пневматичні катки, ущільнювачі, дорожні фрези. Практикується як внутрішня торгівля, так і експорт товару іноземним покупцям.

  • Caterpillar Remanufacturing Services є однією з найбільш швидкозростаючих компаній Caterpillar. Вона займається відновленням насосів та електродвигунів, а також компонентів двигунів. Основним пріоритетом компанії є підтримка екології, зниження ресурсів, що використовуються, для роботи системи та розширення можливостей на внутрішньому і міжнародному ринку.

  • Caterpillar (Suzhou) вийшла на ринок виробництва спеціалізованого обладнання в 2006 році. Асортимент підприємства складається з колісних навантажувачів середньої потужності міжнародного класу. Здійснює експорт в країни СНД, Африки, Південної Америки та країни Близького Сходу.

  • Caterpillar (Suzhou) Logistics Co Ltd володіє логістичним центром для поставок деталей підприємствам Caterpillar в Китаї. Виробництва в інших країнах отримують складові через мережу постачання H2K.

  • Caterpillar (Tongzhou) Co. Limited є підприємством з виготовлення масивних колісних навантажувачів. Завод ділить територію з полігоном для практичної перевірки та виявлення недоліків у нових розробках Caterpillar.

  • Caterpillar Undercarriage (Xuzhou) почала свою роботу в 2011 році. Спеціалізується на виробництві комплектуючих виробів і ходових частин, у тому числі гусеничних стрічок.    

  • Caterpillar (Wujiang) Ltd розташовується на площі 110 000 квадратних метрів. Випускає малогабаритні екскаватори, здатні піднімати вантаж до 10 тонн. Поставки здійснюються як всередині країни, так і закордонним покупцям.

  • Caterpillar (Xuzhou) заснована у 1994 році і за час існування на ринку виробництва спеціалізованої техніки стала одним із лідерів серед виробників Китаю. Більшою мірою спеціалізується на виробництві екскаваторів Cat 300.

 12430192_w640_h640_linesborkasem.jpg

Вся техніка, що випускається компанією Caterpillar, відповідає міжнародним стандартам якості.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин