Про компанію

Компактний навантажувач SEM 616B за спеціальною ціною!

Навантажувач SEM 616B відноситься до категорії фронтальних міні-навантажувачів. Завдяки своїм компактним розмірам і низькому рівню шуму, він ідеально підходить для роботи в міських умовах і на сільськогосподарських підприємствах.

Фронтальний навантажувач SEM 616B незамінний при проведенні робіт в умовах обмеженого простору і на обмеженій території. Його конструкція і технічні характеристики гарантують тривалий термін служби навіть при інтенсивній експлуатації.

Компанія Цеппелін Україна - офіційний постачальник техніки SEM на території всієї України, пропонує купити фронтальний навантажувач SEM616B за спеціальною ціною - 39 800 USD.

     

Легкість в обслуговуванні

Добре продумана конструкція фронтального навантажувача забезпечує легкий доступ до основних вузлів технічного обслуговування. Капот легко відкривається і стає в зручне положення, що створює передумови для мінімальних витрат часу на обслуговування навантажувача.

Додаткове обладнання

Продаж фронтальних навантажувачів моделі SEM 616B може здійснюватися в комплекті з додатковими опціями і обладнанням, яке істотно розширить можливості машини і підвищить комфорт при її експлуатації. До них відносяться поліпшена трансмісія і міст Beilian, установка обігрівача, подовжена стріла, різне змінне навісне обладнання та інші опції.

Управління фронтальним навантажувачем SEM 616B настільки просте і зрозуміле, що навіть дитина впорається з цим завданням!

Ознайомтеся, також, з основними технічними характеристиками моделі SEM616B в розділі Фронтальні навантажувачі SEM.

Щоб отримати додаткову інформацію - зв'яжіться зі співробітниками компанії Цеппелін Україна за телефоном 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин