Про компанію

Конструктивні особливості навантажувачів SEM656D

Конструктивні особливості навантажувачів SEM656D

Фронтальний навантажувач SEM 656D широко використовується для різних цілей. Виробник сільськогосподарського і будівельного обладнання SEM входить в лінійку компаній Caterpillar, що підтверджує якість світового рівня. За рахунок підвищеної спритності, легкості управління і ТО дана модель стала затребуваною на ринку. Колісний навантажувач SEM 656D вміщує в себе колосальну потужність при низькій паливній витраті та демонструє відмінну робочу швидкість.

Основні конструктивні характеристики

До складу навантажувача входять ліцензійні вузли, які надають обладнанню високі споживчі якості. SEM656D має трансмісію, мости і силові блоки авторитетних світових виробників. Китайська збірка піддається багатоступінчатому контролю якості на всіх рівнях виробництва.

Модель відрізняє сучасний дизайн капота та кабіни, видимість підвищена на 13%, значно покращилися значення ергономіки і комфорту управління. В стандартній комплектації встановлюється кондиціонер і підвищена звукоізоляція. Виробниками була модернізована гідравлічна система. У пристрій навантажувача SEM 656D додалася насосна станція аксіально-поршневого типу. За рахунок даної характеристики, зусилля відриву вдалося підвищити до 174 кН, значно зросла швидкість гідравлічного типу – 9,4 секунди. Покращені значення мали істотний вплив на продуктивність моделі.

Інноваційна динамічна система охолодження навантажувача повністю виключає ризик переохолодження при роботі на морозі і дає можливість економити пальне. Вентилятор автоматично змінює швидкість функціонування виходячи з температури рідини в радіаторі. Коробка передач також піддалася оновленню: була змінена конструкція, яка тепер може перемикатися під навантаженням і розроблена з проміжними валами. Це автомат, де застосовується величезний вибір передач.

image
image
Додаткові плюси

Характерною рисою модернізованої версії виступає ківш лінійки Cat Performance з максимальною наповнюваністю за рахунок збільшених щік і донної конфігурації. Продукт, який транспортується не перемішується і не спресовується, а також легко відвантажується. Таке рішення дозволяє примножити продуктивність машини на 10%. Z-подібний важільний пристрій виконує радіальну траєкторію переміщення ковша.

В SEM 656 D впроваджена на половину централізована система змазування. Можливий варіант установки повністю автоматичної системи, при якому оператору необхідно всього лише постійно наповнювати резервуар з мастилом.

Крім того, серед плюсів варто перерахувати і ряд складових власного виробництва. Наприклад, мости SEM з допустимим навантаженням 32 т, тоді як в цій категорії даний показник дорівнює 27 т. За рахунок підвищенню допустимих значень, потужність і надійність експлуатації істотно зростають. Остання модель навантажувача фронтального типу SEM 656 D здатна дуже швидко вирішити безліч виробничих і будівельних завдань.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин