Про компанію

Надійний партнер завжди поруч

У всьому світі зростає кількість клієнтів Caterpillar, в тому числі бюджетних організацій, які вважають за краще використовувати недорогу, але надійну техніку. З 2003 року їм поставляються машини марки SEM, які виробляє компанія Caterpillar (Qingzhou) Ltd.

Caterpillar (Qingzhou) Ltd. прагне постійно розширювати асортимент продукції і підвищувати її якість. Фахівці компанії приділяють особливу увагу дослідженням і розробкам, а також використовують виробничу систему Caterpillar (CPS, Caterpillar Production System) і кращі практики менеджменту, щоб випускати продукцію безпечно, ефективно і рентабельно. Нещодавно завод SEM придбав додаткове підприємство, щоб розширити виробництво ключових вузлів і готових машин SEM.

Машини SEM орієнтовані на практичних клієнтів в Китаї і на багатьох ринках, що розвиваються по всьому світу. Продукція SEM відповідає регіональним промисловим стандартам якості і надійності, а часто навіть перевершує їх. Вона призначена для тих, хто шукає оптимальне співвідношення між ціною і якістю. Дилерська мережа охоплює більше 80 країн в наступних регіонах: Південно-Східна Азія, Африка і Близький Схід, Росія і країни Євразії, Південна і Центральна Америка.

Успіх компанії нерозривно пов'язаний з успіхом клієнтів

Розвиток бізнесу SEM заснований на успіхах клієнтів. Це рушійний принцип компанії і тверда обіцянка кожному клієнту. Бренд SEM розробляє продукцію дуже ретельно, з урахуванням безлічі факторів, і формує ринки, пропонуючи інноваційні концепції.

Ця філософія зробила Caterpillar (Qingzhou) Ltd. лідером ринку. Клієнти знають техніку марки SEM вже кілька десятиліть і високо цінують її.


На додаток до технологічного лідерства, компанія SEM прагне бути прикладом соціально відповідального бізнесу для свого регіону і своєї країни. Керівництво заводу взяло на себе важливу роль, сприяючи їх розвитку, оберігаючи навколишнє середовище, допомагаючи соціально незахищеним групам населення і беручи участь в розвитку місцевих громад. Компанія SEM будує дороги і водозабірні свердловини, фінансує освітні фонди і реагує на стихійні лиха, сумлінно служачи громадським інтересам.

Компанія «Цеппелін Україна» - офіційний постачальник техніки SEM на території України. Ми поставляємо якісну техніку і пропонуємо системні рішення для вашого бізнесу. Спецтехніка SEM, яку ми постачаємо, супроводжується сервісом найвищого рівня з використанням оригінальних запасних частин і залученням кваліфікованого персоналу. Щоб дізнатися більше про техніку SEM зв'яжіться з нашими представниками за номером 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин