Про компанію

Найбільш популярні серії фронтальних навантажувачів SEM

Колісні навантажувачі серії D є новим поколінням обладнання, яке не так давно прийшло на зміну навантажувачам категорії B. Фахівці припускають, що ця лінійка витіснить стару в найближчому майбутньому.

sem660b_01.jpg

Навантажувачі D серії - бестселери ринку

Розглянемо три найбільш затребуваних моделі:

  • 655 D (вантажопідйомність 5 тонн);
  • 656 D (вантажопідйомність 5 тонн);
  • 660 D (вантажопідйомність 6 тонн).

На конструкціях встановлюються агрегати Weichai. Вага машин відрізняється. Так, 655 D важить 16,8 тонн, 656 D - 17,1 тонни і 660 D - 20 тонн.

Машини обладнані ковшами Performance, які характеризуються високою ємністю, простотою завантаження і легкістю. Конфігурація ковша розроблена таким чином, щоб різні матеріали засипалися до самого верху і при цьому не спресовувати. Це забезпечує збільшення продуктивності машини на 10%.

652-B-sem.jpg

Всі машини оснащуються многовальной трансмісією з регулюванням швидкостей (4-переднього і 4 заднього ходу). Завдяки цьому вдалося продовжити експлуатаційний період техніки у два рази.

Мости на моделях 656 D і 660 D є власною розробкою SEM - SO32. Вони здатні витримати навантаження у 32 тонни, - непоганий показник для навантажувачів даного розмірного ряду. Стандартом сегмента є величина 27 тонн.

Гідравлічна система являє собою два гідронасоси (аксіально-поршневий та шестерний), що функціонують через клапан пріоритету. Характерною рисою даного рішення є те, що подача потужності на гідропривід кермового управління здійснюється тільки в процесі виконання поворотів.

Всі три моделі оснащені додатковим обладнанням і функціями. Є змінні навісні пристосування. Кабіна стандартизована і підходить до будь-якої з моделей лінійки D. Вона обладнана кондиціонером, віконними конструкціями зсувного типу, інноваційною панеллю приладів, комфортним регульованим кріслом.

70e562a1ed1e57b9d5ee996b8f03536b.jpg

Навантажувачі серії B для легких робіт

Серед усіх фронтальних навантажувачів серії B, які виготовляються в Китаї, можна відзначити одну, найбільш затребувану модель, - SEM 652B. Вантажопідйомність машини 5 тонн. Конструкція експлуатується в умовах з низьким навантаженням. Модель обладнана трансмісією SEM власного виробництва. Відмінною рисою даної техніки є те, що основні деталі компанія виготовляє самостійно, що гарантує більший запас міцності у порівнянні з продукцією конкурентів.

Детальніше про фронтальний навантажувач SEM 656D: https://sem-ua.com/lp/c-sem/

Завантажуйте каталог техніки з цінами: https://sem-ua.com/lp/b-sem/

Порівняння фронтальних навантажувачів: https://sem-ua.com/lp/compare-loaders/

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин