Про компанію

Огляд автогрейдера SEM 919

Огляд автогрейдера SEM 919

Модель автогрейдера SEM 919 створена спеціально для великого обсягу робіт. Високий ступінь зносостійкості робочих знарядь та ключових складових елементів машини дає можливість якісно застосовувати машину 919 у складних експлуатаційних умовах.

Низькі експлуатаційні витрати та високий рівень продуктивності техніки протягом тривалого експлуатаційного періоду значно знижують собівартість здійснення робіт та мінімізують час їх виконання. В результаті це дозволяє зменшити термін окупності техніки.

Двигун

Потужний дизельний двигун Shanghai D9 з робочим об'ємом 8,8 літрів відрізняється високим ступенем економності та зниженим рівнем токсичності шкідливих речовин. Автогрейдери цього сегмента можуть розвинути потужність у межах 190 кінських сил. Охолодження двигуна дозволяє використовувати машину в рамках температурного режиму навколишнього середовища в межах 40-50 градусів.

Система гідравліки

Автогрейдер має потужну гідравлічну систему, яка гарантує надійну роботу традиційної та допоміжної гідравлічної техніки. Сприйнятлива до навантаження система гідравліки забезпечує максимально ефективну витрату потужності, що виробляється двигуном. Виготовлені на виробництві Cat складові елементи гарантують м'якість і надійність системи гідравліки.

Трансмісія

Дев'ятиступінчаста трансмісія, що встановлюється на автогрейдери, забезпечує розвиток максимальної швидкості 40 км/год. Модернізована система із проміжним валом гарантує перемикання передачі під навантаженням, завдяки чому вдається зберегти корисну потужність двигуна за складних умов експлуатації.

Кабіна оператора

Кабіна оператора SEM 919 обладнана ергономічним робочим просторем, який розташований на фронтальній конструкції рами, що дозволяє досягти найбільш оптимальної видимості робочої області. Електричний привід органів управління робить роботу з відвалом кращою в своєму роді.

image
image
Мости та гальмівна система

Трисекційний міст, який встановлюється на автогрейдер, обладнаний диференціалом підвищеного тертя і забезпечує ефективну та довговічну експлуатацію машини. Унікальна у своєму роді конструкція фронтального мосту дозволяє оптимізувати оптимальні кути нахилу коліс. Якісна гальмівна система з пневмогідравлічним приводом забезпечує надійне гальмування у будь-якій ситуації.

Сервісне обслуговування

Продаж автогрейдерів супроводжується надійним сервісом, що надає компанія Цеппелін Україна. Грамотні спеціалісти не просто нададуть допомогу в будь-яких питаннях, а й нададуть клієнту повноцінну технічну допомогу протягом усього експлуатаційного періоду машини.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин