Про компанію

Огляд автогрейдерів від SEM


Збалансована гідросистема на грейдерах SEM забезпечує точне керування і високу швидкодію за рахунок застосування аксіально-поршневого насоса змінної продуктивності. Ще однією унікальною особливістю гідравліки SEM є блок пропорційно-пріоритетною компенсації тиску (PPPC). Аналогічний використовується на машинах CAT і зовсім відсутній у інших китайських і вітчизняних виробників. Використання такого насоса та розподільника забезпечує високу плавність, точність і рівномірну швидкість переміщення робочих інструментів у всіх напрямках, незалежно від обертів двигуна і кількості одночасно задіяних гідроциліндрів.

2 (4).jpg

Потужна тягова рама коробчатого перетину дозволяє застосовувати машини навіть в екстремальних умовах. Верхня і нижня пластини передньої рами цільні від шарніра зчленування до передньої балки. Зважаючи на відсутність зварних швів на цих найважливіших поверхнях практично виключена можливість утворення тріщин.

Куліса переміщення поворотного круга з 7ма отворами збільшує діапазон роботи середнім відвалом. Зміна положення куліси проводиться оператором з кабіни без сторонньої допомоги. Комфортна кабіна розміщена на передній рамі, покращує оглядовість і зручність управління робочим обладнанням, зменшує рівень шуму та вібрації.

1886565721_w640_h640_avtogrejder-shandong-sem.jpg

Система повного приводу складається з аксіально-поршневого насоса Sauer Danfoss, гідромотора Poclain Hydraulics на передніх ступицях, синхронізація роботи яких здійснюється комп'ютером.

Для експлуатації в зимових умовах на грейдери встановлюються акумулятори збільшеної місткості, електропідігрів і балон з ефіром, яким можно керувати з кабіни для легкого пуску двигуна.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин