Про компанію

Огляд бульдозера SEM 816 та його переваг

SEM 816 оснащений потужним двигуном і гідростатичним приводом з безступінчатим регулюванням швидкості, бульдозер даної моделі демонструє високу продуктивність і неперевершену маневреність.

Низька вартість, якою традиційно славиться китайська спецтехніка, в моделі SEM 816 поєднується з прекрасними техніко-експлуатаційними характеристиками і безвідмовною роботою машини в найважчих умовах. Завдяки впровадженої системи контролю якості Caterpillar і використанню комплектуючих відомих виробників бульдозери даної моделі демонструють тривалий ресурс роботи і не вимагають великих витрат на експлуатацію та обслуговування.

Кабіна оператора

Бульдозер обладнаний просторою кабіною з прекрасним оглядом робочої зони і обладнання машини. Ефективна шумоізоляція і система вентиляції кабіни надійно захищає оператора і створює комфортні умови для його роботи. Регульоване крісло і ергономічний багатофункціональний джойстик знижує стомлюваність оператора і сприяє його максимальній ефективності.

Ходова частина

Гусеничне виконання ходової частини забезпечує бульдозер чудовою прохідністю в умовах будь-якого грунту. Ходова частина з поворотним шкворнем і поперечною балансувальною балкою гарантує високу надійність і стійкість машини на всіх режимах роботи. Конфігурація гусеничних траків забезпечує мінімальний тиск на грунт.

Силова передача

SEM 816 оснащується гідростатичним приводом з електронним управлінням. Комбінована передача зубчато-планетарного типу і система безступінчатого регулювання швидкості забезпечує плавну зміну швидкості руху в діапазоні до 10 км/год і виконання «силових поворотів» без втрати корисної потужності.

Гідросистема

Установлювана на бульдозери гідросистема обладнана сервоприводом і характеризується найкоротшим часом реакції на дії оператора і високою точністю роботи. Висока якість компонентів системи забезпечує тривалий термін безперебійної роботи гідросистеми в найнесприятливіших умовах.

sem-816-d-4.jpg

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин