Про компанію

Огляд котків SEM 512

Огляд котків SEM 512

Вібраційна машина вагою 12000 кг + 3% оснащена гідростатичним приводом заднього моста і ущільнюючого вальця. Дане рішення істотно поповнює область використання техніки і вдосконалює її тягово-ланцюгові властивості.

Вібросистема

SEM 512 – це коток, який обладнаний ексцентриковим капсульними вібромодулями Caterpillar. Цей пристрій являє собою досить тиху в застосуванні машину. Вибирайте швидкість і частоту амплітуди роботи вібромодуля для досягнення оптимального ступеня ущільнення. Підбір високої або низької частоти здійснюється безпосередньо з робочого місця оператора за допомогою одного тільки натискання клавіші. Привід вібромодуля здійснюється за допомогою замкнутого 2-направленого контуру.

Двигун

Вібраційний коток SEM 512 обладнаний силовим пристроєм Weichai WP4G130E22, який відповідає запитам China Stage II. Машина оснащена паливним баком ємністю 213 л і обсягом для гідравлічної рідини 22 л.

Спільно з двигуном функціонує гідростатична трансмісія Bosch Rexroth. У режимі «черепахи» підвищена швидкість становить 5,5 км / год, в режимі «заєць» – 12.

Комфортна кабіна

Вібраційні котки обладнані зручними і комфортабельними кабінами з системою ROPS, що забезпечує захист при перекиданні. Для ергономічної роботи також передбачена система кондиціонування повітря.

З інших характеристик системи можна відзначити прекрасну видимість і ергономічно розміщені органи. Є сучасна панель управління трирівневим контролем аварійних сигналів, автоматичне гальмо стоянки і захист від запуску на нейтралі.

image
image
Підвищена прохідність

Віброкоток SEM 512 з приводом від заднього моста і вальця обладнаний мостами італійського виробника Comer з дисковими гальмами мокрого типу і диференціалом обмеженого прослизання. Сам привід здійснюється за допомогою замкнутої гідросистеми. Два швидкісних аксіально-поршневих мотора ходу функціонують від одного аксіально-поршневого насоса ходу з механічним регулюванням ефективністю.

Установка диференціалом з обмеженим прослизанням на коток SEM удосконалює його прохідність і забезпечує подолання кутів нахилу ущільнюваної поверхні до 45%.

Додаткова комплектація

З метою збільшення результативності виконуваних маніпуляцій опціонально доступні до замовлення системи вимірювання ущільнення ґрунту компанії MOBA, модель МСА-500. За допомогою неї оператор може відстежувати ступінь ущільнення продукту за допомогою зручного і інформативного інтерфейсу в кабіні. Це дозволяє виключити переущільнення або недоущільнення робочої області.

Для надійної роботи на зв'язному ґрунті доступні до замовлення два типи обичайок на ущільнювальний валець. Для різного робочого продукту доступні обичайки з кулачками евольвентного профілю прямокутної або ромбовидної конфігурації.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин