Про компанію

Огляд котків SEM вагою до 20 тонн

Огляд котків SEM вагою до 20 тонн

Лінійка ґрунтових котків SEM складається з одновальцевих вібраційних ущільнювачів на гідростатичній та механічній трансмісії.

Моделі SEM 510 і 512 вагою 10 і 12 тонн являють собою котки з гідромеханічним приводом і аксіально-поршневим насосом. На техніку встановлюють деталі авторитетних світових брендів, в тому числі бренду Caterpillar, SEM 518 вагою 18 тонн – ґрунтовий віброкоток на механічному приводі.

Ознайомимося детальніше з модельною лінійкою і особливостями ґрунтових віброкотків.

Моделі SEM 510 і 512

Техніка обладнана гідростатичним приводом і турбіновими моторами, що зменшують паливну витрату на холостих обертах. На них застосовуються вібраційні модулі Caterpillar, які гарантують тихе перемикання амплітуди вібрації вальця. Швидкість ходу: близько 11 км/год. При перемиканні немає ривків і не втрачається потужність.

Котки SEM 510 і SEM 512 відрізняються трирівневою вібро-і звукоізоляцією.

Подушки безпеки розташовані:

  • між фронтальним вальцем і рамою;
  • між рамою і кабіною;
  • між кріслами і кабіною.

Приладовий екран показує швидкість вібрації, рівень пального, неполадки в роботі техніки. Вібраційні модулі Caterpillar значно зменшують ударні навантаження на підшипники і ущільнювачі. Устаткування працює в температурному режимі до 49 градусів. Електроніка захищена від проникнення вологи і бруду. Задній міст оснащений диференціалом обмеженого ковзання, що збільшує прохідність.

image
image
Ґрунтовий коток SEM 518

Оснащений механічною трансмісією. Привід котка походить від заднього моста. Передній валець який не веде, а рухається від пересування транспорту. Машина оснащена низькообертовим мотором, який зменшує паливні витрати. Привід вібросистеми здійснюється за допомогою системи гідравліки з аксіально-поршневим насосом, що виключає роботу паразитарних навантажень при відключеній вібросистемі. Задній міст оснащений пропорційним регулятором крутного моменту, який збільшує рівень прохідності по нерівностях завдяки регулюванню розташування коліс.

Коток SEM 518 обслуговується з підлоги. Його електрична система захищена від проникнення бруду. Вона має трирівневу сигналізацію і ексцентрикові капсульні модулі Caterpillar, що зменшують ударні навантаження і збільшують тривалість експлуатації. На ньому встановлені модулі охолодження, які гарантують функціонування машини в температурному режимі до 49 градусів.

Дана конструкція застосовується для побудови технічних споруд, доріг технічної спрямованості, внутрішньопромислових доріг на кар'єрах, родовищах нафти.

Інші характеристики моделі:

  • товщина стінки переднього вальця становить 40 мм;
  • капсульна вібросистема забезпечує безшумне і плавне функціонування;
  • на приладовій панелі відображаються вібраційні значення;
  • антиковзаюча поверхня на поручнях і щаблях;
  • кондиціонери та опалення на робочому місці оператора, що перешкоджають запотіванню стекол;
  • трансмісія котка SEM 518 має 3 передні та 3 задні передачі.
до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин