Про компанію

Огляд навісного обладнання для навантажувачів SEM

Огляд навісного обладнання для навантажувачів SEM

Цеппелін Україна пропонує найрізноманітніші рішення навісних систем для навантажувачів:

  • для навантаження неупакованої продукції;
  • ковшів, в тому числі і посилених для складних експлуатаційних умов;
  • універсальних вил;
  • солом'яних тюків;
  • труб;
  • пристроїв для швидкої заміни робочих пристосувань;
  • вугільних ковшів SEM.
Палетні вила

Застосовуються для навантаження і розвантаження вантажів, приєднаних на палету.

Вила – це спеціалізоване навісне обладнання, яке використовується для установки на навантажувачі при виконанні вантажно-розвантажувальних заходів і транспортування вантажів на мінімальні дистанції.

Якщо ви плануєте купити палетні вила, тоді вам потрібно розуміти, що це кращий пристрій, який ідеально підходить для роботи на складах, будмайданчиках, портах та інших зонах, де є потреба у транспорті для роботи з вантажами на палетах.

Подовжена стріла

Подовжена стріла відрізняється сумісністю з моделями SEM всіх типів і підвищує функціонал агрегату, забезпечуючи його якісну роботу, яка передбачає підвищені вимоги висоти навантаження. Точно так же, як і вся китайська техніка, додаткові навісні пристосування відрізняються гнучкою ціновою політикою, першокласною якістю і високою міцністю.

Купуючи фронтальний навантажувач, розумно буде придбати подовжену стрілу для збільшення функціоналу обладнання та сфери її використання.

Скельний ківш

У разі виникнення необхідності застосування навантажувача фронтального типу в важких умовах експлуатації, пов'язаних з підвищеною щільністю матеріалів, найбільш вірним рішенням буде придбання скельного ковша.

Агрегат сконструйований спеціально для роботи з твердими породами. Скельний ківш відрізняється високим ступенем міцності.

При комплектації машини даними обладнанням його можна не тільки ефективно використовувати в гірничодобувній сфері, але також і в звичайних умовах експлуатації, завдяки чому вдається істотно підвищити термін служби навісних знарядь.

image
image
image
Вила для сіна

Застосовуються для захоплення, занурення і переміщення сінних тюків.

Вила для сіна бренду SEM – захоплення щелепної форми, які створені спеціально для виконання вантажно-розвантажувальних заходів і пересування на малі дистанції сіна й іншого легкого матеріалу.

З огляду на моделі транспорту можна купити вила для перевезення вантажів 3-5 куб. метрів.

Конструкція даної техніки дозволяє здійснювати установку на машини відразу або з використанням пристрою для швидкої зміни навісних знарядь.

Захват для колод

У разі появи необхідності використання фронтального навантажувача в лісозаготівельній галузі дуже важливо обзавестися захватом для колод, який суттєво підвищує продуктивність навантажувальних і транспортувальних маніпуляцій.

Захвати для колод є навісним обладнанням спеціалізованого типу, робота яких відбувається за рахунок системи гідравліки машини. Дана техніка є незамінною частиною при навантаженні лісу та може ефективно використовуватися для контакту з іншими вантажами циліндричної форми.

Захвати для колод SEM відрізняється високою міцністю складових елементів і пристроєм, сумісним з усіма моделями навантажувачів.

Захват для труб

Захват для труб є додатковий навісним знаряддям щелепної форми, який сконструйований спеціально для взаємодії з металевими трубами.

Цеппелін Україна пропонує варіанти захватів для труб, сумісних з навантажувачами фронтального типу 63х і 65х. Вони монтуються як на обладнання швидкої заміни техніки, так і на навантажувач. Трубозахват SEM характеризується гнучкою ціновою політикою і підвищеним рівнем міцності, що забезпечує тривалість застосування в найскладніших експлуатаційних умовах.

Купуючи захват для труб і роблячи невеликі фінансові інвестиції, в рази примножуються можливості навантажувача і розширюється сфера його застосування.

Пристосування для машин з пристроєм швидкого знімання

За допомогою цих пристосувань оператор може без додаткової допомоги за максимально короткий термін змінити встановлені на машину навісні системи, не залишаючи при цьому своє робоче місце.

Швидке зняття являє собою ефективну методику значного підвищення продуктивності спеціалізованого обладнання.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин