Про компанію

Огляд найпопулярніших моделей бренду SEM

Огляд найпопулярніших моделей бренду SEM

Хочете дізнатися більше про найпопулярніші моделі SEM? Ми пропонуємо вам не просто огляд ключових технічних властивостей, але також тонкощі і нюанси експлуатації, особливості комплектації та інше.

Історія зародження компанії SEM стартувала 60 років тому. Все починалося з фронтальних навантажувачів. На сьогоднішній день відсоток імпорту обладнання в цілому становить понад 70%.

Оновлена серія машин D була представлена в 2015 році. Пропонуємо вам порівняння ключових технічних характеристик найбільш затребуваних на сьогоднішній день моделей: SEM 655 D, SEM 656 D, SEM 636 D.

Моделі SEM 655 D і SEM 656 D.

У цих машин параметр вантажопідйомності однаковий (5000 кг). Разом з тим вони універсальні та можуть використовуватися для самих різних завдань. Фронтальні навантажувачі, які з'явилися після покоління В, обладнані низькообертовими силовими приладами Weichai, зносостійкими мостами і сильною гідравлічною системою.

Трансмісія і двигун

Моделі SEM 655 D і SEM 656 D обладнані двигунами Weichai WD 10G потужністю 162 кВт. Обсяг ДВС становить 9.73 л, номінальна швидкість 2000 обертів за хвилину.

Двигун функціонує спільно з коробкою передач SEM TR200 з перемиканням під навантаженням. Експлуатація такої КПП гарантує високий крутний момент на низьких передачах і високу швидкість на високих. Число задніх і передніх передач – по 4.

Мости і сухі гальма

Машини SEM 655 D і SEM 656 D обладнані мостами особистого виробництва з динамічним навантаженням 28 і 32 тонни. Бортові редуктори оснащені 4-ма сателітами. Необхідно підкреслити, що як правило, у доступних на ринку моделей їх налічується три, що підвищує час та ціну обслуговування.

Розглянемо гальмівну систему. Мости обладнані сухими дисковими гальмами з двома супортами у фронтальній зоні і одним в задній. Передбачена установка допоміжного супорта на задній міст.

Робоче місце оператора для продуктивної роботи

Кабіна D лінійки була модернізована: сьогодні вона встановлюється на навантажувачі різної вантажопідйомності. В кабіні оператор проводить величезну кількість часу, тому виробник створив в ній максимально комфортні умови для продуктивної роботи: доопрацьована система забезпечення свіжого повітря, була поліпшена звукоізоляція, збільшений простір до 30%, значно покращено видимість.

Спільно з системою кондиціонування повітря при повністю закритих кватирках забезпечується збереження тиску повітря трохи вище, ніж з зовнішньої частини, що не дозволяє бруду потрапляти всередину і знижує загальну забрудненість. У кабіні з системою захисту від падаючих елементів і перекидання ROPS / FOPS було встановлено місце, що може регулюватися по висоті, спинка і підлокітники.

image
image
Найлегший в сегменті

Моделі SEM 636D відрізняються вантажопідйомністю 3000 кг. Вони створені для більш легких завдань, але точно також мають відмінні експлуатаційні характеристики, що робить їх неймовірно затребуваними.

Варто також нагадати, що на дані машини встановлюється модернізована ергономічна кабіна лінійки D, якою оснащуються також і моделі, що відрізняються значно більшою вантажопідйомністю.

Мости виробництва США

SEM 636D обладнані мостами Meritor з пневматичними дисковими сухими гальмами і двома ступенями зниження. Максимальне навантаження, на яку розрахований даний елемент, знаходиться в рамках 19 000 кг.

Дві машини з різними можливостями: SEM 816D і SEM 822D

На сьогоднішній день бульдозери SEM представлені тільки двома машинами – SEM 816D і SEM 822D. Однак конфігурації у них можуть бути різні.

У традиційній версії техніка оснащується двигунами Weichai, що функціонують в парі з гідростатичною трансмісією. Машини обладнані напівсферичними SU-відвалами.

Для експлуатації під високим навантаженням штовхаючі бруси зроблені по L-подібній схемі. Вони здатні тримати відвал ближче до машини, гарантують балансування і вдосконалять проникаючу властивість робочої техніки.

Гальма багатодискові, занурені в масляну ванну. Повороти проводяться під навантаженням. Разом з тим машини працюють на повній потужності, що гарантує максимальну продуктивність бульдозерів.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин