Про компанію

Огляд переваг котків SEM 520

Огляд переваг котків SEM 520

Коток SEM 520 може експлуатуватися на автомобільних дорогах, залізничному покритті, льотному полі, виробничих майданчиках тощо.

З метою ущільнення зв'язного ґрунту на цю модель встановлюється обичайка з ромбовидними кулачками, в той же час обичайка з квадратними кулачками дозволяє досягти підвищеної продуктивності у процесі ущільнення напівзв'язного ґрунту.

Висока продуктивність

За допомогою важкого вальця 50 мм ґрунт ущільнюється на 10-15% оперативніше, ніж у аналогічних моделей. Тримодульна технологія охолодження SEM 520 може функціонувати за температури навколишнього середовища до 43 градусів.

Надійність

Запатентована капсульна технологія вібрації забезпечує максимально тривалий експлуатаційний період. Коробка передач з електроуправлінням гарантує легкість та зручність протягом усієї робочої зміни.

Зручність кабіни

Кабіна оператора оснащена електронною панеллю управління, що складається з трирівневої технології оповіщення та індикатора швидкості коливання двигуна. При цьому відкидна кабіна з гідравлічним приводом, що полегшує доступ до всіх точок для технічного обслуговування.

Панель приладів безперебійно показує швидкість ущільнення ґрунту. Оператор може задати допустиму частоту з метою виключення посиленого ущільнення ґрунту. SEM 520 здійснює діагностування системних регулювань та повідомляє оператора про помилки за допомогою трирівневої технології інформування світлових та звукових оповіщень. Сигнали про критичні відхилення виводяться окремо.

Ходова частина

Просте перемикання швидкостей зменшує втому оператора та збільшує робочу продуктивність. Коробка передач характеризується підвищеним ступенем надійності.

Міст із технологією PTD

Міст обладнаний диференціалом з пропорційним розподілом крутного моменту, який оптимізує зусилля тяги виходячи з навантаження. Влаштування ходової частини дає можливість подолання обсягу до 34%, що більше, ніж у конкурентів, які допускають ухил лише до 30%. Перша передача має вищу швидкість переміщення котка.

image
image
Гідравліка віброприводу

Результативність системи із закритим центром на 20% більша в порівнянні з системами з шестеренним насосом.

Головні переваги:

  • знижується рівень забруднення мастила та знос складових елементів системи гідравліки;
  • створюється підвищений тиск за мінімальних втрат енергії;
  • знижена кількість сполук РВС;
  • знижується обсяг мастильного бака та зменшується ціна на технічне обслуговування.
Вібропривід

Картери віброприводу виготовлені на заводі-виробнику, завдяки чому значно підвищується експлуатаційний період підшипників до 50%, а також полегшується ТО в польових умовах. Посилені підшипники валу ексцентрикових вантажів гарантують передачу підвищеного зусилля на ґрунт та зменшують навантаження на вібросистему.

Запатентовані ексцентрикові вантажі відрізняються тривалим експлуатаційним терміном за рахунок відсутності зіштовхувальних компонентів та металевого бруду, що спричиняє забруднення технології змащування підшипників.

Котки SEM 520 обладнані сталевими вальцями товщиною 50 мм, які надають підвищену продуктивність.

Амплітуда

Обертання ексцентрикових вантажів за годинниковою стрілкою дозволяє досягти максимальної амплітуди вібросистеми і досягти максимального впливу на грунт, що ущільнюється.

Коливання ексцентрикових вантажів проти годинникової стрілки дозволяє збалансувати противагу, а відповідно і зменшити амплітуду вібросистеми.

Модульний блок охолодження

Повітря через радіатор проганяється за допомогою витяжного вентилятора з підвищеним ступенем віддачі, гарантуючи відмінне охолодження всіх систем техніки. Допоміжна технологія охолодження гарантує безвідмовну роботу котка SEM за температури навколишнього середовища до 50 градусів. Розширений бак служить стабілізатором тиску та рівня охолоджуючої рідини.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин