Про компанію

Огляд повнопривідного автогрейдера SEM 922 AWD

Огляд повнопривідного автогрейдера SEM 922 AWD

На будівельних ділянках під час ремонтування доріг та очищення дорожніх трас від снігу майже незамінні повнопривідні автогрейдери. Дана багатофункціональна робоча техніка забезпечує оперативне та точне планування зони та прибирання її від снігу та будівельного сміття, профілювання ґрунтового та дорожнього покриття, та формування півметрових насипів та укосів, переміщення та вирівнювання снігу, ґрунту або сипучого будівельного сміття та інших земляних маніпуляцій. Створення кюветів, профілювання полотна, формування виїмок та бічних укосів, надання їм необхідних поперечних та поздовжніх ухилів – це завдання автогрейдера.

Крім того, автогрейдери SEM здатні в максимально стислий термін здійснити великий обсяг земельних операцій у складних умовах експлуатації, де необхідна максимальна тяга повного приводу та різнопланове робоче спорядження. Автогрейдер виконує капітальний ремонт або зведення гравійних або ґрунтових доріг, зведення корита під базу дороги в ґрунтовому покритті, формування ґрунтового насипу та киркування, планування земельної зони та вирівнювання насипаного ґрунту.

image
image

Головним робочим пристосуванням автогрейдерів виступає грейдерний відвал із різальними лезами, зроблений на рамі машини. У процесі експлуатації він може бути опущений або піднятий на необхідну висоту, а також повернутий горизонтально чи вертикально. Автогрейдери SEM дають можливість зводити ґрунтове покриття потрібної висоти, а також прокладати дорожню базу, здійснювати різні планувальні та оздоблювальні роботи або ремонт проїзду та будівельних майданчиків будь-якої складності.

Обкладинка відео «Великий огляд автогрейдера SEM 922»

Більше деталей про автогрейдер SEM 922 AWD за посиланням.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин