Про компанію

Основні переваги котків SEM510 і 512

На міжнародному ринку стартував продаж ущільнювачів грунту SEM510 і 512. Моделі SEM510 і SEM512 є новими ущільнювачами грунту з гідростатичним приводом заднього моста і ущільнюючого вальця, що відповідають вимогам стандарту токсичності відпрацьованих газів Stage II.

Ущільнювачі грунту серії SEM 500 з механічним приводом, такі як SEM518, SEM520 і SEM522, з'явилися на міжнародному ринку в 2015 році і з тих пір завоювали повагу серед клієнтів своєю надійністю, низькою витратою палива, а також зручністю в управлінні і техобслуговуванні. Лінійка ущільнювачів грунту SEM була розширена для присутності на ринках, де для дорожнього будівництва, муніципальних проектів і здачі в оренду потрібні моделі меншого розміру.


З появою моделей ущільнювачів грунту SEM510 і SEM512 у компанії SEM з'явилася можливість пропонувати більш гнучкі рішення і більш різноманітну продукцію для виконання різних операцій в дорожньому будівництві, а також краще пристосовуватися до вимог замовників.

Ущільнювачі грунту SEM510 і SEM512 в основному призначені для дорожніх робіт, виготовлення додаткових шарів основи дорожнього полотна, майданчиків для автостоянок, робіт на будівельних майданчиках, виготовлення водотоків і стічних канав, робіт на схилах і на ділянках з нерівною поверхнею.

Основні переваги нових моделей ущільнювачів грунту:

  • Високий ступінь надійності. Гідростатичний привід забезпечує неперевершену для даного класу машин надійність. Капсульна конструкція ексцентриків гарантує збільшений термін служби вібросистеми.

  • Висока продуктивність. Двухамплітудна і двохчастотна вібраційна система дозволяє оператору налаштувати коток на виконувану операцію відповідно до існуючих умов, таких як тип ґрунту і товщина шару, щоб домогтися найкращих результатів ущільнення. А здатність долати ухили до 45% дозволяє машині ефективно працювати на похилих і нерівних поверхнях.

  • Комфортні умови для оператора. Плавне регулювання швидкості ходу за допомогою єдиного важеля управління, що не потребує значних зусиль, підвищує зручність управління. Покращена оглядовість завдяки оптимізованої формі капота двигуна.

  • Низькі експлуатаційні витрати. Збільшена періодичність технічного обслуговування гідростатичної трансмісії.

  • Найкраща експлуатаційна готовність серед машин даного класу.

   

Щоб дізнатися більше про ущільнювачі грунту SEM, зв'яжіться з представниками компанії Цеппелін Україна за номером 0 800 300 350. Наші фахівці дадуть відповідь на всі питання!

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин