Про компанію

Основні виробничі об'єкти Caterpillar в Китаї. Частина 2

Виробничі потужності компанії Caterpillar розташовані в декількох точках Китаю, включаючи Тяньцзінь, Сучжоу і Усі.

Caterpillar (Suzhou) Co., Ltd.

Caterpillar (Suzhou) Co., Ltd. була заснована в 2006 році і повністю належить Caterpillar. Займана компанією площа становить 22,1 гектара. Компанія спеціалізується на виробництві колісних навантажувачів середньої потужності і автогрейдерів світового класу для продажу в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, СНД, Африці, країнах Близького Сходу і Південній Америці.

Caterpillar (Suzhou) Logistics Co., Ltd.

Caterpillar (Suzhou) Logistics Co., Ltd. повністю належить Caterpillar. У жовтні 2009 року CSLC відкрила китайський логістичний центр (CLC). CLC забезпечує оперативну доставку деталей виробничим підприємствам Caterpillar в Китаї в рамках мережі постачання Hand-weight 2-box Канбан (H2K), поставляє деталі з Китаю для інших міжнародних виробництв Caterpillar, а також забезпечує деталями безпосередніх постачальників Caterpillar в Китаї.

Caterpillar (Tongzhou) Co. Limited

Caterpillar (Tongzhou) Co. Limited знаходиться в Технологічному парку Xitong, район Тунчжоу, провінція Цзянсу і займає 53 акра. Цю територію ділять між собою Азіатсько-Тихоокеанський випробувальний полігон і завод з виробництва великих колісних навантажувачів.

Азіатсько-Тихоокеанський випробувальний полігон є додатковим майданчиком китайського науково-дослідного центру Caterpillar в Усі. Його метою є перевірка інженерних технологій і допомога в розробці продукції Caterpillar, спроектованої або випущеної в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Завод з виробництва великих колісних навантажувачів випускає нову модель такого обладнання, що відповідає запитам ринку в Китаї та інших ринків, що розвиваються.


Caterpillar Undercarriage (Xuzhou) Ltd.

Caterpillar Undercarriage (Xuzhou) Ltd заснована в червні 2011 року і повністю належить Caterpillar. На виробничій площі в 67 000 кв. метрів здійснюється виробництво ходових частин і комплектуючих виробів. В даний час компанія переважно виконує поставки гусеничних стрічок для Caterpillar (Xuzhou) Ltd.

Caterpillar (Wujiang) Ltd.

Заснована в липні 2011 року компанія Caterpillar (Wujiang) Ltd. займає площу більше 110 000 кв. метрів. У планах компанії, яка випускає міні-екскаватори Caterpillar вантажопідйомністю до 10 тонн, отримати статус виробника світового рівня. Продукція підприємства, що є базою виробництва міні-екскаваторів в стандартній комплектації, надходить не тільки на ринок Китаю, але і на світовий ринок.


Caterpillar (Xuzhou) Ltd.

Заснована в 1994 році компанія Caterpillar (Xuzhou) Ltd. є першим спільним підприємством Caterpillar в Китаї. У 2010 році компанія повністю перейшла у володіння Caterpillar. В даний час компанія є одним з найбільших виробників будівельної техніки в Китаї. На площі в 370 000 кв. метрів компанія виробляє, головним чином, екскаватори серії Cat 300.

Джерело: www.cat.com

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин