Про компанію

Особливості бульдозерів SEM816

Бульдозери - логічний, послідовний крок у розвитку бренду SEM корпорацією Caterpillar. Порожню нішу недорогих, але якісних бульдозерів у продуктовій лінійці групи Caterpillar зайняла модель SEM816 з гідростатичною трансмісією. 

Розробка нових бульдозерів йшла під контролем інженерів Caterpillar, які застосували весь свій віковий досвід і технології.

maxresdefault (5).jpg

Трансмісія

Бульдозери SEM побудовані на базі двоконтурної автоматичної гідростатичної трансмісії світового рівня. 1 насос і 2 гідромотори ходу аксіально-поршневої конструкції дозволяють домогтися неймовірного тягового зусилля у 28.5 тонни. Гідростатична трансмісія з двома незалежними контурами робить бортові абсолютно незалежними, що дозволяє:

  • здійснювати поворот під навантаженням без втрати тягового зусилля;
  • розвертатися на місці;
  • плавно регулювати швидкість в діапазоні 0 - 10 км/год без просадки обертів двигуна, що приводить до меншої витрати палива та збільшення загального ресурсу двигуна.

sem816_03.jpg

Комфорт роботи

Управління бульдозером здійснюється за допомогою двох зручних джойстиків виробництва Caterpillar, ручки акселератора і педалі деселератора. Зручна кабіна гексагональної форми забезпечує оператору покращений огляд під час роботи. Широкі двері та компактний дизайн внутрішніх елементів дозволяють потрапляти всередину і вибиратися з кабіни з максимальним комфортом. Приладова панель зручна та не перевантажена, покази легко зчитуються, а при несправності сигнал на панелі приладів дублюється звуковим супроводом. Збільшена кількість фар освітлення дозволяє з комфортом працювати у темряві.

За детальною інформацією телефонуйте на гарячу лінію компанії «Цеппелін Україна» за номером: 0 800 300 350.


Завантажуйте каталог техніки SEM з цінами: https://sem-ua.com/lp/b-sem/

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин