Про компанію

Особливості додаткового обладнання SEM

Особливості додаткового обладнання SEM

Торгова марка Цеппелін Україна пропонує різні варіанти навісних пристосувань для навантажувачів:

  • для завантаження не упакованих продуктів;
  • для ковшів, в тому числі посилених для складної експлуатації;
  • багатофункціональних вил;
  • захоплення для солом'яних тюків;
  • захоплення для труб;
  • пристосувань для швидкої заміни робочого спорядження.

Вугільний ківш SEM

Характеризується повною сумісністю з фронтальними моделями SEM 63х, 65х, 66х. Використовується для продуктивної експлуатації з легкими не високим по щільності сипучими продуктами, такими, як тріска, керамзит та інше.

Спеціальний механізм вугільного ковша гарантує високий коефіцієнт наповнення при взаємодії з такими продуктами, як вугілля, тріска, тирса, і інші матеріали розсипчастого типу.

За рахунок того, що вугільні агрегати не мають на робочій кромці зубів, навісні системи нерідко встановлюються на китайське обладнання, яке застосовується для прибирання снігу без ризику ураження дорожнього покриття.

Палетні вила

Використовуються з метою завантаження і розвантаження вантажів, приєднаних на палети.

Вила є спеціалізованою навісною технікою, яка призначена для монтажу на навантажувачі при здійсненні вантажно-розвантажувальних маніпуляцій і переміщенні вантажів на незначні відстані.

Якщо ви маєте намір придбати палетні вила, то повинні знати, що це ідеальне пристосування для роботи на складах, будівельних об'єктах, портах, а також інших місцях, де потрібна машина для роботи з вантажами на палетах.

Подовжена стріла

Подовжена стріла характеризується сумісністю з моделями SEM всіх категорій, крім SEM 616, і збільшує функціонал агрегату, дозволяючи якісно використовувати його при роботах, які передбачають підвищені параметри висоти навантаження. Точно так же, як і всі китайське обладнання, допоміжні навісні системи характеризуються лояльною ціновою політикою, відмінною якістю і високим рівнем зносостійкості.

Купуючи фронтальний навантажувач, доцільно буде купити подовжену стрілу з метою розширення функціоналу техніки і області її застосування.

Скельний ківш

При виникненні потреби експлуатації фронтального навантажувача в складних умовах, пов'язаних з великою щільністю продуктів, самим розумним рішенням буде покупка скельного ковша.

Агрегат спроектований спеціально для взаємодії з твердими породами. Скельний ківш характеризується підвищеною міцністю.

При комплектації навантажувача цією технікою його можна не тільки продуктивно застосовувати в гірничодобувній галузі, а й у звичайних експлуатаційних умовах, за рахунок чого вдається значно збільшити експлуатаційний період навісних пристосувань.

Вила для сіна

Використовуються для захоплення, занурення і транспортування тюків сіна.

Вила для сіна торгової марки SEM - захоплення щелепної конфігурації, які розроблені спеціально для здійснення вантажно-розвантажувальних маніпуляцій і переміщення на невеликі відстані сіна та інших легких продуктів.

З урахуванням моделі машини можна придбати вила для транспортування вантажів обсягом 3-5 кубічних метрів.

Пристрій даного обладнання дає можливість установки відразу на машини або із застосуванням пристрою для оперативної зміни навісних систем.

Колодозахвати

При виникненні потреби застосування навантажувача фронтального типу в лісозаготівельної сфері дуже важливо придбати колодозахват, який значно збільшує продуктивність навантажувальних і транспортувальних робіт.

Колодозахвати - це навісні пристосування спеціалізованого типу, які приходять в дію за допомогою гідросистеми машини. Цей інструмент виступає незамінною частиною при навантаженні лісу і може продуктивно застосовуватися для взаємодії з іншими вантажами циліндричної конфігурації.

Колодозахвати SEM характеризується підвищеною зносостійкістю складових деталей і конструкції, яка сумісна з усіма лініями навантажувачів SEM, крім міні-версії SEM 616.

Трубозахват

Трубозахват - це допоміжні навісні системи щелепної конфігурації, які розроблені спеціально для взаємодії з трубами з металу.

Цеппелін Україна пропонує моделі трубозахватів, які сумісні з навантажувачами фронтального типу 63х і 65х. Вони можуть встановлюватися, як на пристосування оперативної зміни техніки, так і на навантажувач. Трубозахват SEM відрізняється лояльною ціновою політикою і високим рівнем зносостійкості, що гарантує тривалість експлуатації в складних умовах.

Купуючи трубозахват, при невеликих фінансових вкладеннях, вдається в рази підвищити функціонал навантажувача фронтального типу і значно розширити сферу застосування.

Спорядження для машин з конструкцією швидкого знімання

За допомогою даних пристроїв оператор може без додаткової допомоги в максимально стислі терміни поміняти встановлений на машину навісне обладнання, не залишаючи кабіну.

Оперативне зняття виступає продуктивним методом істотного збільшення продуктивності спеціалізованої техніки.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин