Про компанію

Переваги автогрейдерів SEM 915 та SEM 917

Переваги автогрейдерів SEM 915 та SEM 917

Моделі SEM 915 і SEM 917 – це малогабаритна техніка шириною менше двох з половиною метрів. Вони відрізняються більшою спритністю при здійсненні різних операцій в порівнянні з більш масивними екземплярами. За допомогою даної техніки також можна оптимізувати логістику.

Особливості конструкції

Обидві машини відрізняються сучасним дизайном і конструктивними параметрами, що забезпечують максимальну точність роботи машини.

Поворотний круг з внутрішнім зачепленням і загартованими зубами фіксується до тягової А-подібної конструкції за допомогою чотирьох залізних черевиків. Для зниження вартості володіння в системі застосовані фторопластові зносні пластини. Вони монтуються між черевиками і поворотним кругом, а також між кругом і поворотною рамою. Таке рішення знижує ймовірність виходу з ладу техніки.

Передбачена функція нівелювання люфту, яка може виникнути в міру експлуатаційного виходу з ладу. Дана маніпуляція проводиться за допомогою регулювальних пластин і болтів. При критичному зносі цілком достатньо просто виконати заміну фторопластових вкладишів. Так, SEM 915 і SEM 917 забезпечують максимальну точність експлуатації протягом всього робочого терміну техніки.

Кабіна оператора

З метою підтримки оптимальної продуктивності роботи і точності має сенс забезпечити високий рівень комфорту на робочому місці, щоб стан фахівця не позначився на якості виконуваних дій. Щоб цього досягти, кабіна була встановлена на передній рамі автогрейдера. Дане рішення забезпечує видимість обох частин відвалу навіть в разі роботи в позиції «крабовий хід».

Висока комфортабельна чотирикутна кабіна зі склінням в підлогу, надає ідеальну видимість, а за допомогою обігрівального обладнання та системи кондиціонування створюються комфортні умови для праці незалежно від погоди за вікном.

image
image
Гідравлічна система

Система з закритим центром і зворотним зв'язком по навантаженню гарантує оператору одночасне виконання відразу декількох операцій. У гідравлічній системі застосовується аксіально-поршневий насос і надійна система компенсації тиску Caterpillar PPPC. Швидкість здійснення робочих опцій залежить виключно від нахилу важеля управління.

Гідравлічні розподільники розміщені в точності під важелями управління, що скорочує їх хід, зменшує люфт і підвищує сприйнятливість гідравліки.

Аксіально-поршневий насос відрізняється чудовою ефективністю пального, що пояснюється регулюванням по навантаженню в системі гідравліки. Якщо жодна опція не застосовується, насос виводить планшайбу в нейтральну позицію, в той же час фактично припиняючи подачу мастила в систему і знімаючи навантаження з двигуна, що дозволяє скоротити паливні витрати.

Коефіцієнт технічної готовності

КТГ є показником, що впливає на ефективність. Це говорить про те, що він в повній мірі залежить від надійності обладнання, а також від часу, який потрібен для проведення регламентних робіт.

Для збільшення надійності та КТГ на автогрейдери встановлюють тандемний візок SEM з підвищеними інтервалами ТО. Вони виконуються один раз у 2000 мотогодин і припускають маніпуляції по зміні мастила всередині тандемів і заднього моста, а також перевірці рівня зносу гальмівних накладок. Разом з тим, потреба щоденного змащування відсутня.

На моделі SEM встановлюють гальма, оснащені пневмогідравлічними приводами – два автономних контури. При поломці одного з контурів другий залишається робочим. Дане рішення робить автогрейдери максимально безпечними як для оператора, так і для оточуючих.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин