Про компанію

Переваги бульдозерів SEM 822D перед конкурентами

Переваги бульдозерів SEM 822D перед конкурентами

Головною відмінністю бульдозерів SEM від конкурентів є гідростатичний привід.

Піклуючись про якість своєї техніки, компанія SEM не просто орієнтується на особисті розробки, але також підтримує відносини зі світовими постачальниками комплектуючих частин. Наприклад, трансмісія німецької торгової марки Bosch Rexroth – виняткова перевага бульдозерів. Вона забезпечує безступінчасте перемикання передач. Відповідно, оператор може задавати швидкість руху в рамках від 0 до 10 км/год, виконувати м'які розвороти без втрат потужності.

Гідростатична трансмісія дозволяє робити повороти на місці, в тому числі й противообертання гусеничних стрічок ходової, завдяки чому істотно підвищується спритність машини, що виставляє її на рівень вище в порівнянні з конкурентними аналогами.

Комфортне робоче місце

З метою досягнення максимального комфорту гідростатична система бульдозерів SEM, що включає в себе аксіально-поршневі насоси і мотори, регулюється ергономічним джойстиком з двома стадіями свободи. Це дає особливий плюс там, де пріоритетом є сприйнятливість і точність регулювання. Швидкість машини легко можна регулювати за допомогою ролика, встановленого на джойстику.

Комфорт оператора досягається кріслом з підлокітниками, яке регулюється в 3-х площинах. Для максимальної видимості в 6-кутній кабіні використовується повне скління.

Бездоганно продуманий дизайн і використання сучасних технічних рішень забезпечують комфортне місце для роботи, від чого залежить ефективність роботи.

Основним функціонуючим механізмом моделі SEM 822D є двигун Weichai 220 к.с. Система очищення повітря в стандартній версії забезпечує додаткове збільшення ресурсу двигуна і дає можливість застосування даної техніки в найскладніших умовах.

З метою збільшення паливної економічності в системі використовується електронно керований гідравлічний привід вентилятора охолодження. Це дозволяє зменшити навантаження і підвищити потужність.

image
image
Надійність, ефективність, економія

У стандартній версії бульдозери SEM 822D оснащені напівсферичним відвалом 5,8 куб. метрів. Інноваційні рішення пристрою відвалу підвищили ріжуче зусилля, а кріплення штовхаючих брусів до рами забезпечило ізоляцію кінцевих передач, які припадають на відвал. У підсумку, пріоритетом для покупців стали висока надійність та максимальна продуктивність.

Для зменшення ціни на володіння і зниження витрати мастила гідравлічний і гідростатичний баки суміщені в один. Радіатори охолодження даних двох систем також були поєднані в єдиний модуль, завдяки чому істотно підвищився експлуатаційний період бульдозерів.

Машини SEM 822D для ваших цілей

Крім основної версії бульдозера, є також п'ять типів, які призначені для роботи в різних умовах, а саме: в лісах (FR), з вугіллям (CH), в болотистих місцевостях (LGP), пустелях (DS), на полігонах (ТПВ).

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин