Про компанію

Переваги конструкції SEM 630B

Фронтальний навантажувач SEM 630B відноситься до категорії малих фронтальних навантажувачів і знаходить широке застосування при виконанні вантажно-розвантажувальних робіт невеликого обсягу. Машини даного класу характеризуються високою продуктивністю, прекрасною маневреністю при низькому рівні шуму і високою паливною економічністю, ефективно використовуються при роботі в міських умовах.

630-b-sem.jpg

Як і вся китайська спецтехніка виробництва SEM, модель 630В характеризується високою якістю і надійністю роботи, зберігаючи при цьому більш ніж доступну ціну. Завдяки цьому замовник отримує можливість знизити термін окупності машини при одночасному підвищенні рентабельності виробництва.


Фронтальний навантажувач SEM 630B: переваги та особливості конструкції 

Гідравлічна система. Встановлена на фронтальних навантажувачах гідросистема характеризується високою продуктивністю. Це забезпечує виконання повного робочого циклу за 9,15с. Висока якість виконання всіх вузлів гідросистеми дозволяє експлуатувати машину в умовах високих навантажень протягом тривалого терміну служби.

sem630b_02.jpg

Двигун. Фронтальний навантажувач комплектується економічним двигуном Deutz TD226B, здатним розвивати крутний момент в 515 Нм і тягове зусилля майже в 100 кН. Низький рівень шуму двигуна дозволяє використовувати машини у міських умовах.

Трансмісія. Фронтальний навантажувач SEM 630B оснащений трансмісією TR100 / B, яка обладнана проміжним валом і відрізняється можливістю перемикання під навантаженням. Це виключає втрату потужності при роботі у важких умовах, а наявність 2-х задніх швидкостей і 4-х швидкостей для руху вперед дозволяє оператору експлуатувати машину на оптимальних режимах в залежності від умов роботи.

sem630b_03.jpg

Додаткове обладнання. Продаж фронтальних навантажувачів даної моделі передбачає можливість комплектації машини додатковим або нестандартним обладнанням. Замовник має можливість оснастити навантажувач двигуном XiChai і мостами Feicheng, а кабіна оператора може бути доповнена кондиціонером та обігрівачем. Такий підхід дозволяє купити фронтальний навантажувач максимально адаптований для роботи у певних умовах.

Система гальмування. Дискові гальма сухого типу з гідравлічним пневмоприводом забезпечують фронтальний навантажувач прекрасною керованістю і винятковою маневреністю незалежно від умов роботи. Висока надійність та ефективність робочої гальмівної системи гармонійно доповнюється пневмомеханічним стоянковим гальмом барабанного типу.

sem630b_04.jpg

Простота обслуговування. Фронтальні навантажувачі даної серії відрізняються спрощеним технічним обслуговуванням. Продумана конструкція основних вузлів машини забезпечує зручний доступ до всіх систем та агрегатів, що дозволяє скоротити час виконання регламентних робіт з технічного обслуговування і підвищити продуктивність машини.

Завантажуйте порівняння фронтальних навантажувачів різних брендів: https://sem-ua.com/lp/compare-loaders/

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин