Про компанію

Переваги сервісних контрактів на технічне обслуговування

Переваги сервісних контрактів на технічне обслуговування

CSA контракт являє собою договір, оформлений між клієнтом і компанією «Цеппелін Україна», завдяки якому вдається мінімізувати загальні витрати клієнта на одиницю техніки. Такі договори оформляються в індивідуальному порядку з метою задовольнити потреби кожного клієнта.

Сервісні контракти на ТО від Цепелін Україна є розширеною програмою обслуговування із застосуванням оригінальних запасних деталей і залученням професіоналів. CSA контракти суттєво зменшують експлуатаційні витрати і гарантують планування витрат на майбутнє.

Це ефективне рішення, яке включає в себе три рівні, починаючи з базового оснащення системою віддаленого моніторингу та закінчуючи техпідтримкою і обслуговуванням вашого парку техніки командою професіоналів Цеппелін Україна. При виборі одного з рівнів сервісу ви можете отримати потрібну вам підтримку, не витрачаючи гроші на послуги.

Рівень 1 – Доступ

Користуйтеся доступом до технологій віддаленого моніторингу Product Link™ і VisionLink®. У сукупності вони забезпечують легкий доступ до інформації, що генерується технікою. Ви маєте можливість швидко переглянути, де знаходиться обладнання і як воно функціонує в місцях, де є підключення до інтернету на ПК або смартфоні. Контролюйте кількість споживаного пального, яке використовує кожна машина, функціонуючи на холостому ходу або під навантаженням, коли виникає потреба в обслуговуванні або проблема, що вимагає вашої уваги.

Рівень 2 – Порада

Слідкуйте за станом вашої техніки. У цьому вам допоможуть наші фахівці. Вам доступна комплексна програма моніторингу стану від наших кваліфікованих фахівців з техніки.

Наші професіонали зможуть відстежувати дані з ваших машин. Коли вони помітять то, що вимагає вашої уваги, то обов'язково нададуть інформацію і дадуть консультацію щодо вирішення питання. Крім цього, вам будуть забезпечені проактивні рекомендації щодо обслуговування на підставі вхідних відомостей, історії техніки, аналізу рідини тощо. Вам дадуть рекомендації з питань обслуговування та ремонту, що допоможе зберегти техніку в робочому стані і мінімізувати експлуатаційні витрати.

Рівень 3 – Підтримка

Обслуговування вашого обладнання ми візьмемо на себе повністю або частково.

Ми будемо контролювати вашу техніку і мотогодини, подбаємо про планування і виконання профілактичного обслуговування. Також нами буде регулярно надаватися інформація щодо стану парку вашої техніки.

Уявіть, що вам не потрібно турбуватися про заміну мастила, планове обслуговування або створення резерву запасних деталей для техніки. Ви нарешті зможете повністю сконцентруватися на веденні свого бізнесу. Ми подбаємо про ваші цінні активи і будемо працювати на результат: зниження експлуатаційних витрат при одночасному збільшенні доступності машини.

Плюси сервісного контрактного обслуговування:

  • Спрощена процедура Trade-in
  • Зменшення витрат за незапланований простій техніки
  • Можливість тривалого планування витрат (пакет від одного року і більше)
  • Запчастини під ваш графік виконання технічного обслуговування
  • Захист від фінансових ризиків, гарантія на роботи і запасні деталі, фіксовані ціни
  • Підвищення моторесурсу обладнання
  • Підняття вартості машини при перепродажі
  • Підвищення рівня продуктивності техніки
до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин