Про компанію

Поради як запобігти забрудненням при заміні компонентів спецтехніки

Поради як запобігти забрудненням при заміні компонентів спецтехніки

При наявності своєї особистої станції техобслуговування є сенс провести контроль забруднень з розумною організацією роботи. Кожен механік повинен як слід усвідомлювати всю важливість контролю засмічень і використовувати це в справі.

Вам допоможуть не складні поради:

  • забезпечуйте підтримку чистоти підлог і робочої зони. Серйозним підходом стане щоденне вологе прибирання і збереження порядку на поверхнях склянок, які не призводять до забруднення деталей або їх поломки;
  • вирішите, хто буде за це відповідати. Для забезпечення контролю засмічення доцільно призначити відповідальну особу, яка буде доповідати про результати виконаної роботи;
  • позбавлятися від пролитої рідини необхідно грамотно. Замість застосування гранульованих продуктів, ми рекомендуємо використовувати швабри і скребки;
  • подбайте про захист виконуваних функцій. Закривайте всі ремонтовані деталі по завершенню робочого дня.
Запобігання забруднень при заміні фільтра і гідравлічної рідини

Гідравлічна робоча рідина має присадки, які забезпечують виключення засмічень. Вони також насичені цинком, склад якого в два рази більше, ніж в простих рідинах промислового типу. Дуже важливо володіти інформацією про те, які присадки містяться в робочій рідині.

Регулярно міняйте і фільтруйте робочу рідину, яка міститься у великих ємностях

Рекомендуємо проводити заміну в розігрітому і змішаному вигляді, обов'язково використовувати фільтр.

image
image
Використовуйте герметичні кришки бочок

Такі кришки не дають потрапити всередину ємності бруду, води, різних компонентів, які витають у повітрі, а також інших шкідливих речовин. Рекомендуємо зберігати бочки в приміщенні.

Запобігання забруднень під час приєднання шлангів

При приєднанні та зберіганні шлангів необхідно обов'язково дотримуватися запобіжних заходів, що дозволяють займатися профілактикою засмічення зі 100% вірогідністю.

Крім підтримки чистоти техніки важливо не забувати про гідравлічні рідини. На засмічення та термін застосування складових впливає також обрана робоча рідина, методи її зберігання та переміщення. Імовірність контролю рівня засмічення також в разі зміни фільтра і робочої рідини.

Регулярно замінюйте фільтрів. Робіть це дуже обережно

Міняйте фільтри не рідше, ніж через 500 годин використання машини. Дуже важливо зберігати фільтри та інші елементи упакованими безпосередньо до установки і з обережністю позбавлятися від старих фільтрів.

При ТО системи використовуйте фільтри виключно високої якості.

Експлуатація невідповідних фільтрів може допомогти погіршенню експлуатаційних властивостей. Для збереження чистоти системи і забезпечення нових експлуатаційних параметрів, необхідна установка оригінальних фільтрів.

По завершенню технічного обслуговування та проведення ремонтних маніпуляцій використовуйте фільтри, що відрізняються високим ступенем ефективності.

Забруднюючі компоненти потрапляють в систему гідравліки при кожному розтині для проведення технічного обслуговування або здійсненню ремонтних робіт. Рекомендуємо користуватися високопродуктивними фільтрами протягом 250 мотогодин після будь-якого контакту з системою. Провести заміну високопродуктивних фільтрів фахівці рекомендують не пізніше, ніж через 250 годин при включенні індикатора пропускної лінії.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин