Про компанію

Постійне вдосконалення та розвиток фронтальних навантажувачів SEM

Подібно до будь-яких технологій спецтехніка також постійно розвивається. Наприклад, деякі функції сучасних китайських навантажувачів SEM, можуть істотно підвищити ефективність роботи вашого підприємства, заощадити гроші та час на виконання щоденних завдань.

652 В (1).jpg

Використання обмежувача і систем управління

Обмежувачі дозволяють оператору зафіксувати висоту підйому і нахилу ковша для найбільш частих операцій. Так, всього один простий рух джойстика забезпечить правильне виконання поставлених завдань.

Система управління корисним навантаженням - новинка в конструкції колісних навантажувачів. Функція допоможе вам точно виміряти, скільки матеріалу завантажується в ківш, що особливо корисно при змішуванні кормових раціонів.

У комплексі функція обмежувача і система управління навантаженням незамінні при завантаженні вагонів. Робота буде виконана швидше і з мінімальними витратами.


Швидка зміна навісного обладнання

Фронтальні навантажувачі призначені для використання різного навісного обладнання: ківш для завантаження сипучих матеріалів, вила для вивантаження сіна і т.д.

Сучасні навантажувачі оснащені пристроєм для швидкої зміни навісного обладнання, яке дозволяє змінити інструменти менш ніж за 30 секунд і не виходячи з кабіни, при цьому забезпечується щільне кріплення, за рахунок якого зменшується знос деталей.


Програмне забезпечення

Сучасне програмне забезпечення дозволяє стежити не тільки за станом машини, але і стежити за витратами палива на виконання кожного завдання. За рахунок діагностики можна вчасно відреагувати на несправності спецтехніки, уникнути дорогого ремонту і простоїв машини.

660 D (1).jpg

Щоб дізнатися більше про колісні фронтальні навантажувачі SEM і сучасні технології управління обладнанням, зв'яжіться з представниками компанії Цеппелін Україна за номером 0 800 300 350.

Завантажуйте порівняння фронтальних навантажувачів різних виробників: https://sem-ua.com/lp/compare-loaders/

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин