Про компанію

Переваги системи нівелювання TRIMBLE®

Системи нівелювання TRIMBLE® - спосіб управління та контролю щодо будівельної спецтехніки, що дозволяє не тільки оптимізувати графік роботи транспорту, а й збільшити такі показники, як швидкість і точність проведених робіт.

Застосування GPS, ультразвукових і лазерних нівелірів дозволяють уникнути простоїв і поліпшити продуктивність.

Будівництво доріг і майданчиків вимагає чіткого підходу до організації робочого процесу, а також неухильного дотримання стандартів. Це надійна основа, що є запорукою якості споруджуваного об'єкта.

  

Системи нівелювання: види

TRIMBLE® представляє величезний вибір систем нівелювання - як стаціонарного типу, так і додаткової техніки, яка контролює процес будівництва від ескізу до закачування катком асфальту.

На початковому етапі за допомогою Trimble® Business Center Heavy Construction Edition створюється ескіз-проект, який представляє собою тривимірний макет.

Інші системи автоматизованого нівелювання, адаптовані до установки на грейдер або каток, допоможуть виконати роботи з належною точністю, розрахувавши навіть оптимальне ущільнення грунту і коефіцієнт її просідання.

GCS900 Trimble® 3D — система, призначена для заміни старого покриття на нове. Вона встановлюється на дорожні фрези, що допомагає ліквідувати нерівності і недоліки полотна.

PCS400 Trimble® 2D вирішує завдання укладання асфальту, контролюючи фіксовану величину шару. Встановлюється на асфальтоукладальник.

PCS900 Trimble® 3D являє собою систему, розроблену для роботи в нестандартних ситуаціях. Наприклад, для укладання асфальту зі змінною величиною шару в умовах складного ландшафту.

Переваги систем нівелювання

Використання сучасних приладів значно підвищує якість об'єкта, а крім того, спрощує робочий процес з мінімальними витратами.

Крім цього, існує ще кілька причин, чому варто використовувати системи нівелювання TRIMBLE®.

  1. Використання сучасних технологій. Можливість створення макета в об'ємному зображенні.
  2. Системи розроблені спеціально для роботи в складних умовах: перепади температур, високі навантаження, пил.
  3. Системи самостійно проводять розрахунок витрат ресурсів і матеріалу.
  4. Використовуючи сучасну техніку, замовник виходить на новий етап конкурентоспроможності.
  5. Надійні прилади здатні скоротити простої і додаткові витрати.


Системи нівелювання TRIMBLE® - ваш незамінний помічник у будівництві. Адже від якості і точності проведених робіт багато в чому залежить успіх всього підприємства.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин