Про компанію

Прибирання снігу за допомогою автогрейдера

Прибирання снігу за допомогою автогрейдера

Грейдер є єдиною снігоприбиральною технікою, яка розрахована на складні збиральні роботи при висоті сніжного насту понад 1500 мм. Взимку грейдер очищає дорожнє покриття проїжджої зони, територію на узбіччях, стоянках, зупинки, алеї, проходи. Також дана машина прибирає великі снігові завали, прочищає вали від опадів перед і за огорожами, розподіляє тверді і рідкі засоби від ожеледі, облаштовує снігові вали і траншеї в придорожній зоні для забезпечення надійного захисту від заметів, зрідка ущільненого на смузі накату. Як снігозбиральне обладнання автогрейдер отримав репутацію універсальної комбінованої та комунально-прибиральної техніки. Грейдер, обладнаний пневматичними колесами, включає в себе основне шасі й кілька різновидів змінних пристосувань.

Грейдер як багатофункціональна комунально-прибиральна машини особливо цікава, оскільки його міцність і унікальна маневреність робить його особливо якісною збиральної системою. Автогрейдер обладнаний широкою номенклатурою снігоприбиральної техніки і навісних систем для оперативного та дієвого прочищення покриття від свіжих опадів та укоченого снігового покриття. Грейдер експлуатується в якості миттєвого прибирання снігу в гірських умовах при висоті снігових насипів понад півтора метра. У деяких ситуаціях снігоприбиральна пневмоколісна техніка є незамінною при вирівнюванні накату, зрізання льоду і на тимчасових автомобільних дорогах, як пріоритетна профілююча техніка на базі мерзлої річки або крижаного дорожнього покриття.

Автогрейдер SEM розчищає дорогу від снігу

Снігоприбиральний грейдер оснащений оригінальною довго-базовою конструктивною схемою з розміщенням основного снігоприбирального ножа в міжколісній базі, в зоні прикладання найбільшої тягової сили. Довга база автогрейдера з розміщенням осей 2 + 1 забезпечує можливість точно такого ж зведення льодових доріг і технологічних трас, з імовірністю планування, профілювання та вкочування снігу завдяки розміщенню відвалу між рознесеними на значну відстань ходовими колесами. Високоміцна вигнута хребтова рама грейдерної снігоприбиральної техніки характеризується відмінною міцністю і жорсткістю, а також може без проблем сприймати будь-який тип навантажень, які діють в вертикальних і горизонтальних площинах робочої техніки автогрейдера і його коліс, які можуть бути суттєвими при очищенні снігу та різанні льоду. Довга основа і високоміцна рама грейдера ергономічна для розташування широкої номенклатури снігоприбиральної техніки, враховуючи бічні відвали, рухливі шнекороторні та фрезерні машини, обладнання для розподілу реагентів, піску і гранітної крихти, а також обладнання для надання допомоги і евакуації - лебідки, нагрівальні гармати, буксирні штанги. Автогрейдер оснащений технікою, що дозволяє здійснювати роботи з приведення пошкоджених машин в працездатний стан перед буксируванням.

Крім тягових маніпуляцій в режимі трактора для евакуації, автогрейдер здатний також виконувати й інші операції за допомогою лебідки. Це кранові маніпуляції, наприклад, при підйомі металевих платформ, тягові операції при протягуванні трубопроводів або кабелів, здійснення трелювальних робіт, самостійна евакуація навантажувача або підстраховка при експлуатації на ухилах, маневрові та тягові маніпуляції при пересуванні значних мас неподільної техніки або машин.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин