Про компанію

Рекомендації щодо способів управління технікою для збільшення доходів

Рекомендації щодо способів управління технікою для збільшення доходів

Властива циклічність будівельної сфери сприяє регулярним складнощам в плані заощадження фінансів. Сьогодні доходи зменшуються, оскільки все більша кількість підприємств передбачає менше роботи. Підвищення глобальних фінансових інвестицій та підняття вартості на продукцію разом з недоліком непрофесійних працівників призводять до серйозних фінансових збитків.

Вирішити цю проблему можна за допомогою систем інтелектуального управління обладнанням. Такі технології дозволяють внести значний вклад в зниження витрат і збільшення продуктивності та суттєво підвищити фінансовий приріст.

Управління технікою: тонкощі і нюанси

Незалежно від того, яке число машин використовується, принцип управління дуже простий. Це відстеження і використання техніки для досягнення максимального обсягу роботи при мінімумі фінансових витрат.

Це виглядає досить просто, але так чи інакше, для досягнення мети необхідне фокусування на певних ключових моментах:

  • технічні характеристики спецтехніки. Системи при правильному обслуговуванні будуть працювати з підвищеним ступенем віддачі, виконуючи більший обсяг роботи при мінімальних операційних витратах;
  • стан техніки. Справне устаткування вимагає набагато меншу кількість часу для перебування в майстерні та в разі потреби робота виконується більш ефективно;
  • планово-попереджувальне обслуговування і проведення ремонтних робіт. Виконання спеціальної програми технічного обслуговування дозволяє виключити і усунути несуттєві похибки ще до появи серйозних поломок, за рахунок чого знижується час небажаного простою;
  • надійність і захист. Розумне управління обладнанням дає можливість мінімізувати ймовірність появи аварійних ситуацій та уважно відстежувати місце розташування техніки.

З урахуванням всіх стандартів, відомості про управління технікою збираються за допомогою контрольних списків, електронних таблиць і людського інтелекту. Всі ці способи можуть бути тривалими, дорогими, схильними до помилок і повільними для прийняття правильних рішень. Але на сьогоднішній день, найкращий спосіб прийняття фактів, які необхідні для управління обладнанням з метою забезпечення її максимальної ефективності.

image
image
Переваги систем управління

Плюси управління технікою допомагають вам добиватися таких важливих бізнес-цілей:

1. Контроль фінансів. Ви можете відстежувати свої поточні витрати і вжити відповідних заходів щодо їх зменшення. Системи моніторингу дозволять вам: з точністю розпізнати проблеми, виявити пріоритети виконання завдань, нададуть відомості, які допомагають кращому управлінню прямими витратами на пальне, ТО та ремонтні роботи.

2. Краще виконання роботи. Якщо ви володієте точною інформації щодо того, де розташовані Ваші машини, знаєте графік їх ТО, Ви зможете приймати більш розумні рішення. Крім того, це дозволить підвищити продуктивність завдяки контролю часу налагодженої роботи, експлуатації техніки, логістики, зносу і обов'язків вашої команди.

3. Управління персоналом. Будь-яка програма з управління обладнанням повинна враховувати операторів, які управляють транспортом. Вони повинні бути в повній мірі поінформовані про їх вплив на техніку, яку вони експлуатують. Наприклад, система CAT® Product Link надасть Вам відомості про роботу операторів і покаже рівень їх відповідальності, ви побачите частоту явищ при роботі оператора для виявлення потреби необхідного навчання.

4. Зниження ризиків. Національне бюро з питань злочинності в сфері страхування сповіщає, що будівельна сфера втрачає понад мільярд доларів внаслідок крадіжок техніки й інструментів. Це значення щорічно зростає до 20%. Національний реєстр техніки інформує, що лише 10% вкрадених активів повертаються.

Caterpillar мінімізує ризики за рахунок:

  • підтримки парку техніки для підготовки до швидкого використання при незапланованих паузах внаслідок неблагополучних погодних явищ;
  • збереження максимальної справності технічного стану техніки, що значно зменшує кількість травм і аварійних подій;
  • заміни машин на найбільш сприятливі часи для вашої справи;
  • допомоги в забезпеченні відповідностей нормативам.
до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин