Про компанію

Ремонт спецтехніки SEM

Спільно з постачанням і реалізацією спеціалізованого будівельного обладнання, виготовленого китайським виробником SEM, «Цеппелін Україна» забезпечує повний комплекс послуг, гарантійний та післягарантійний сервіс, займається доставкою запасних частин для фронтальних навантажувачів та іншої техніки від іменитих виробників. Високопрофесійні фахівці завжди готові надавати клієнтам якісне і своєчасне обслуговування, що передбачає швидку діагностику та виключення можливих поломок на місцях експлуатації техніки.

Протягом всього експлуатаційного періоду обладнання SEM «Цеппелін Україна» забезпечує якісний ремонт машин. Сервісні відділення мають все необхідне, тут працюють майстри своєї справи, які здатні виконати великий обсяг роботи в максимально короткі терміни.


Сервіс фронтальних навантажувачів та іншої техніки SEM складається з величезного переліку послуг, включаючи консультування щодо вибору моделей, їх комплектації та передпродажної підготовки. Для щойно придбаного обладнання «Цеппелін Україна» забезпечує послуги щодо введення в експлуатацію, які включають навчання операторів і обслуговування персоналу, інструктажі та іншу корисну інформацію. Завдяки такій підтримці стає можливим в максимально стислі терміни ввести новий агрегат в експлуатацію і застосувати весь його функціонал по-максимуму.

Переваги обслуговування від «Цеппелін Україна»

Компанія характеризується лояльним підходом в плані надання сервісу. Контракт на сервісне обслуговування від торгової марки SEM дає відмінну можливість індивідуально під себе підібрати обслуговування, яке передбачає виключно необхідні послуги. Завдяки такому підходу власники техніки SEM отримують колосальний список плюсів, які дозволяють не просто спланувати, але й мінімізувати витрати на ремонт техніки і її обслуговування. Зважившись укласти угоду на сервісне обслуговування, у замовника з'являється величезний вибір всіляких програм і можливість включити в контракт допоміжні пункти. Укладення контракту не обмежене наданням сервісу для конкретних моделей і поширюється на цілий парк машин.


В рамках контракту на обслуговування клієнт отримує сервіс найвищого рівня і ремонт за найбільш вигідними тарифами. Разом з тим у Вас з'являються колосальні можливості в плані вибору оптимальної системи оплати від щомісячних платежів до оплати за фактично відпрацьовані години.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин