Про компанію

Робоче устаткування фронтальних навантажувачів

Робоче устаткування фронтальних навантажувачів

Одноковшові навантажувачі фронтального типу використовують в сфері транспортного будівництва з метою складування розпушеного ґрунту і кускових кам'яних продуктів в бурти, для навантаження сипучих і кускових продуктів з буртів в техніку, розподілу дорожньо-будівельних матеріалів тощо. Також вони здатні виконувати і незначні обсяги земляних маніпуляцій. Одноковшові навантажувачі фронтального типу відрізняються різновидом робочої техніки, ходовим обладнанням, методом повороту і типорозміром. Робоча техніка стрілових машин включає в себе просторовий стріловий пристрій, який однією віссю закріплений на передній частині рами машини, а середньою частиною спирається на штоки гідравлічних циліндрів опускання / підйому стріли.

Безпосередньо самі гідравлічні циліндри спираються на конструкцію рами. На консольному кінці стрілового пристрою шарнірно фіксується ківш, нахил якого можна легко змінити за допомогою 1-2 гідравлічних циліндрів за допомогою важільного механізму нахилу ковша. У Z-пристрої точка опори ковша розташована між точками докладання зусиль, що гарантує підвищене зусилля на кромці ковша. В Н-пристрої точка опори важеля розташована з однієї частини від точок прикладання сил, за рахунок чого він отримав підвищений кут закидання ковша. Ущільнення шарнірних кріплень важільних пристроїв і стріли повинні добре тримати мастило і виключати попадання пилу і бруду всередину. Це дозволяє продовжити експлуатаційний термін шарнірів і зменшити трудомісткість ТО.

Традиційні ковші з прямою кромкою застосовують з метою транспортування піску, гравію і глинистого ґрунту. Також такі пристрої можуть бути обладнані двосторонньою ріжучою кромкою, яка виробляється з високоміцної сталі. Щелепними ковшами вдається збільшити висоту відвантаження і вирівняти ґрунт пошарово, а також планувати покриття, захоплювати сипучі вантажі. Щелепи машин обладнані додатковими гідравлічними циліндрами, тому навантажувач повинен мати спеціальний контур. Для взаємодії з великим каменем застосовують високоміцні ковші, оснащені прямокутною або прямий кромкою. Ковші, що відрізняються просторістю, використовуються при відвантаженні тріски, сміття, вугілля та інших вантажів. Ґратчасті козирки важких і легких пристроїв не заважають оператору при роботі і дають можливість контролю процесу наповнення ковша. В арсеналі змінної техніки сучасних навантажувачів фронтального типу також є вилочні захвати, кранові стріли, підмітальні щітки і асфальтові різаки.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин