Про компанію

Розвиток і соціальна активність бренду SEM

Компанія Shandong Engineering Machinery Co. Ltd спеціалізується на виробництві навантажувачів торгової марки SEM вже більше 50 років. Фірма почала свою роботу в 1958 році і в якості дочірнього підприємства Caterpillar, яким є з 2008 року, виробляє колісні навантажувачі різних габаритів, автогрейдери, призначені для розрівнювання земляних насипів і переміщення ґрунтів, ущільнювачі закладки відходів і гусеничні бульдозери.

sem-a-caterpillar-brand-nts-face.jpg

Вся вироблена спецтехніка відповідає міжнародним вимогам до якості продукції. Мережа торгового збуту в КНР включає в себе 60 дилерів Shandong Engineering Machinery, що знаходяться під контролем приватних промисловців. Міжнародні поставки спецобладнання здійснюються лише через офіційних постачальників SEM. До основних країн імпортерів продукції торгової марки Cat можна віднести країни СНД, Близький Схід, Індію, Африку, Латинську Америку, Азіатсько-Тихоокеанський регіон.

Робота компанії ґрунтується на принципах розвитку, знаходячи все нові й нові шляхи вирішення типових для обробки землі задач, компанія йде в ногу з часом. З метою оптимізації роботи системи, концерн Caterpillar інвестував значні кошти в будівництво і забезпечення функціонування науково-виробничого центру, де працює команда фахівців з проектування та виробництва машин для земляних робіт. Розроблені моделі поєднують у собі маневреність і легкість, але при цьому мають перелік характеристик, необхідних для повноцінної роботи обладнання і виконання всіх потрібних користувачам функцій.

На сьогоднішній день, Shandong Engineering Machinery більше ніж просто компанія. Вона бере активну участь у соціальному житті і робить все від неї залежне, щоб поєднувати злагоджене виробництво спецобладнання, і інвестувати в суспільно важливі фонди набагато більше, ніж цього вимагають податкові організації. SEM усвідомлено робить кроки для поліпшення екології і допомагає соціально вразливим верствам населення. У разі екстрених ситуацій, надзвичайних подій, землетрусів та інших природних катаклізмів компанія надає як матеріальну, так і професійну допомогу для усунення наслідків катастроф.

 

З 2004 по 2007 рік компанія пожертвувала 100 000 юанів для підтримки школи етнічних меншин з метою сприяння в отриманні освіти дітям з малозабезпечених сімей, які потребують матеріальної підтримки.

У 2008 році компанія приймала участь в організації благодійної діяльності під назвою «Допомога людям з обмеженими можливостями». В цьому ж році перевела в якості пожертви постраждалим від сніжної бурі в Китаї близько 50 000 юанів. На пожертви в період з 2006 по 2010 роки припало близько 700 000 юаней в цілому.

Землетрус в провінції Сичуань у 2008 році стаа катастрофою, яка позбавила даху над головою близько 100 000 чоловік. Від наслідків поштовхів у вісім балів загинуло за середніми даними близько 60 000 чоловік. Компанія, дізнавшись про те, що трапилося, негайно відправила персонал для надання допомоги постраждалим і пожертвувала у фонд допомоги жителям понад 800 000 юанів.

Через два роки, коли землетрус в Окрузі Юйшу завдав великої шкоди, осторонь не залишилися не тільки глави компанії, які пожертвували навантажувач вартістю у 380 000 юанів, але і співробітники, які спільними зусиллями внесли до фонду додатково півмільйона юанів.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин