Про компанію

SEM 656D - модернізований "бестселер"

Більше 70% всієї продукції, що поставляється в країни СНД техніки SEM - це фронтальні навантажувачі. Фронтальний навантажувач SEM 656D - це прямий наступник проданого в СНД в кількості кілька сотень одиниць 650B (його виробництво було припинено в 2015 році).

656D - навантажувач масою 17 100 кг. Його вантажопідйомність становить 5 т, об'єм ковша - 3 куб.м.


Ківш - патент Caterpillar

На машину встановлюється ківш підвищеної місткості серії Performance, дизайн якого був запатентований компанією Caterpillar. "Форма ковша дозволяє засипати матеріал таким чином, щоб він не злипався, не спресовувався і легко вивантажувався. Тільки лише за рахунок цього рішення наповнюваність ковша збільшилася на 10%", - розповідають технічні фахівці компанії SEM.


Елементи трансмісії

Один з найбільш важливих компонентів будь-якої спецтехніки - елементи трансмісії. На дану машину встановлюються мости власного виробництва SEM. Опціонально вони можуть оснащуватися гальмами мокрого типу або диференціалом підвищеного тертя.

Трансмісія - многовальна. Це теж відмінність від конкурентів, багато з яких використовують планетарну коробку, де є лише дві передачі вперед і одна назад. У даній же машині в розпорядженні оператора чотири передачі переднього ходу і також чотири - заднього.


Об'єднання двох гідропотоків

Дана машина унікальна тим, що на ній стоять два гідравлічних насоса разом з клапаном пріоритету: один - шестерінчатий, другий - аксіально-поршневий. Другий тип - рідкість для китайської техніки. Аксіально-поршневий насос "йде" на рульове керування, але коли воно не використовується, клапан пріоритету об'єднує два гідропотоки в одну лінію і направляє їх на робочий орган. Відповідно, підвищується виривне зусилля (до 178 кН) і знижується швидкість гідравлічного циклу (до 9,3 с).


Ознайомтеся з лінійкою навантажувачів SEM в розділі Фронтальні навантажувачі

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин