Про компанію

SEM 656D - надійність та беззаперечні переваги

Уже кілька років найпопулярнішою моделлю техніки SEM в Україні є фронтальний навантажувач SEM 656D. 656D - навантажувач масою 17 000 кг. Його вантажність становить 5 т, об'єм ковша - 3 куб.м. Ідеальне поєднання ціни та якості зробило машину однією з найбільш популярних моделей на ринку будівельної спецтехніки.

original_ca02e5964424651e.jpg

Ківш - патент Caterpillar

Для фронтальних навантажувачів SEM 656D використовується стандартне навісне обладнання. На машину встановлюється ківш підвищеної місткості серії Performance, дизайн якого був запатентований компанією Caterpillar. "Форма ковша дозволяє засипати матеріал таким чином, щоб він не злипався, не спресовувався і легко вивантажувався. Тільки внаслідок цього рішення наповнюваність ковша збільшилася на 10%", - розповів Михайло Головченко, фахівець компанії SEM.

Плюс 5 тонн до допустимого навантаження

Один з найбільш важливих компонентів будь-якої спецтехніки - елементи трансмісії. На даний навантажувач встановлюються мости власного виробництва SEM. Опціонально вони можуть оснащуватися гальмами мокрого типу або диференціалом підвищеного тертя. На SEM 656D встановлено міст з динамічним навантаженням в 32 т, хоча стандартом для китайського машинобудування є скоріше 27 т. Додаткові 5 т - вагомий аргумент на користь надійності і довговічності.

sem_656d_1.jpg

Трансмісія - багатовальна. Це теж відмінність від конкурентів, багато з яких використовують планетарну коробку, де є лише дві передачі вперед і одна назад. У даній же машині в розпорядженні оператора чотири передачі переднього ходу, а також чотири - заднього.

Об'єднання двох гідропотоків

Цікава дана машина і тим, що тут стоять два гідравлічних насоси разом з клапаном пріоритету: один - шестерний, другий - аксіально-поршневий. Другий тип - рідкість для китайської техніки. Аксіально-поршневий насос "йде" на кермове керування, але коли воно не використовується, клапан пріоритету об'єднує два гідропотоки в одну лінію і направляє їх на робочий орган. Відповідно підвищується виривне зусилля (до 178 кН) і знижується швидкість гідравлічного циклу (до 9,3 с). "Наприклад, у SDLG цикл 11 секунд. Майже дві секунди різниці. Здавалося б, не так багато, але якщо рахувати в масштабах року, це сильно впливає на продуктивність", - резюмував М. Головченко.

Комфорт оператора

На заводі на 656D встановлюється кондиціонер, пічка, високочутливий джойстик. Крім цього, в машині є зсувні кватирки. Всі машини оснащуються напівавтоматичною системою мастила (напівцентралізованою або централізованою). Система охолодження - динамічна. Швидкість вентилятора зростає в міру зростання температури охолоджувальної рідини, тобто відбір потужності не проводиться постійно, що економить до 3% палива. Гальмівна система має спецрежим для роботи на ухилах (відкат автоматично блокується гальмами).

sem656.jpg

Дізнатися детальніше про технічні характеристики моделі SEM 656D можна в розділі “Фронтальні навантажувачі” або зателефонувавши за номером 0 800 300 350. Фахівці компанії з радістю дадуть відповідь на всі ваші запитання!

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин