Про компанію

SEM - бренд Caterpillar

Компанія Shandong Engineering Machinery Co. Ltd, що спеціалізується на виготовленні колісних навантажувачів, бульдозерів, автогрейдерів та іншої техніки, яка відома під брендом SEM, у 2008 році стала дочірнім підприємством Caterpillar. Через 6 років SEM повністю перейшла у власність Caterpillar. Оскільки SEM - значимий гравець Caterpillar, налагоджені особисті канали збуту, розроблений план розвитку торгової марки, маркетинговий план та організована надійна технічна підтримка.

SEM Catterpillar

Під брендом SEM на ринку представлені колісні навантажувачі невеликих і середніх розмірів, ущільнювачі ґрунту вагою 18 - 22 тонн, автогрейдери середнього розміру, бульдозери гусеничного типу, а також ущільнювачі закладки відходів, які використовуються комунальними підприємствами Китаю і безліччю ринків, що розвиваються по всій земній кулі.

Моделі техніки SEM характеризуються неперевершеною якістю і надійністю, вони не просто відповідають промисловим нормам, а навіть багато в чому перевершують їх. Продукція ідеальна для цільових споживачів компанії, які орієнтовані на початкову ціну покупки, а не на сукупну вартість володіння.

Loader SEM 656D

У Китаї техніка доступна до продажу через мережу, яка налічує понад 60 дилерів SEM, що перебувають у власності місцевих бізнесменів. За межами Китаю продукція продається тільки через провідних дилерів Cat, але при цьому має автономний центр, свій унікальний імідж і підрозділи. Серед основних ринків експорту SEM такі країни, як Африка, СНД, Індія, Близький Схід, Латинська Америка, Азіатсько-Тихоокеанський регіон.

Застосовуючи у процесі розробки техніки принципи та технологічну спадщину компанії Caterpillar, розробники SEM пропонують продукцію, яка відрізняється високою якістю, а також доступністю і надійністю, простотою експлуатації та обслуговування. Разом з тим забезпечується миттєва підтримка, що допомагає клієнтам побудувати міцний фундамент подальшого успіху.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин