Про компанію

Що необхідно знати про бренд SEM

Що необхідно знати про бренд SEM

Керівник відділу SEM Caterpillar Євразія, А. Тумановский, поділився інформацією про бренд і про те, які види техніки найбільш затребувані серед покупців.

- Яке число моделей техніки SEM було вироблено з моменту початку офіційних поставок?

- Навантажувачі фронтального типу - найпопулярніші в Євразійському регіоні. У 2018 їх відсоток у загальній кількості обладнання, яке поставляється в наші країни, склав 74%. За показниками на кінець липня - 75. Техніка дуже популярна в таких промислових сферах, як будівництво доріг, зведення житлових і комерційних об'єктів, діяльність в кар'єрах і сільському господарстві. Устаткування SEM офіційно поставляється в регіоні брендом Caterpillar з 2008 року. За підсумками на 2021 рік у нас експлуатується близько 4000 одиниць техніки.

- Які моделі користуються найбільшою популярністю?

- Перш за все, варто відзначити моделі SEM 636D, SEM 655D, - колісні навантажувачі, а також SEM 922 - автогрейдери з повним приводом і бульдозери SEM 816 D. У окремих ділянках Євразійського регіону моделі бульдозерів SEM 816 особливо затребувані.

- Які плюси перерахованої техніки. Як ви вважаєте, чому саме вона користується популярністю серед покупців?

- У наш нелегкий з точки зору економіки час дане обладнання є ідеальним інструментом для реалізації цілей: мінімальні початкові вкладення (що актуально для невеликих підприємців, які займають невелику нішу на ринку Євразії) в комплексі з достатньою продуктивністю і легкістю техніки. Домогтися цього вдалося завдяки досвіду виробництва і створення будівельної техніки бренду Caterpillar. Відповідно, за допомогою машин SEM вдається повернути інвестиції максимально швидко.

- Наскільки сильно відбилося підвищення ПДВ на кінцеву ціну техніки? Чи будуть в подальшому коригуватися ціни на обладнання?

- Звичайно, факт підвищення ПДВ не міг не відбитися на вартості ввезеної техніки. У ситуації, що склалася ми пропонуємо нашим клієнтам індивідуальні рішення, враховуючи лояльні умови фінансування або вигідний лізинг, версії збільшення гарантії, пакет запчастин для технічного обслуговування. Все це обговорюється з офіційними дилерами SEM. Крім того, було зменшено мито на гусеничні бульдозери з 44,65% до 18,5%. При проведенні незалежного дослідження було підтверджено відсутність демпінгу з нашого боку.

- Сьогодні відзначається істотний приріст китайського обладнання на сучасному ринку. Що ви робите для того, щоб вистояти цю конкурентну боротьбу?

- Дійсно, наш ринок дуже приваблює китайців. Саме тому рівень конкуренції неймовірно високий і виробник Caterpillar регулярно модернізує свій продукт в даному сегменті, відповідаючи мінливих запитам ринку. Так, всі моделі, які поставляються в наш регіон, оснащені надійними системами захисту від перекидання ROPS / FOPS. У традиційній версії наша техніка обладнується ковшем підвищеної продуктивності, запатентованих брендом Caterpillar.

За допомогою багатовальних КПП SEM вдається економити пальне в процесі експлуатації та тривалих перегонів обладнання. Збільшення випробувального полігону Caterpillar в Цинчжоу в червні 2019 стало ще однією новою сходинкою, яка є доказом постійного вдосконалення Caterpillar в максимальній підтримці бізнесу по всій Землі. Новий майданчик допомагає інженерам конструкторського бюро і виробничій групі SEM оперативно тестувати техніку, прискорювати виробництва продукту і збільшувати якість. SEM відповідальний за свої зобов'язання: пропозиції оптимальних невибагливих в плані обслуговування і продуктивних машин для щоденної експлуатації.

-Ключова мета SEM як масштабного проекту?

- Наша мета максимально проста і зрозуміла: ми повинні в повній мірі задовольнити запит клієнта, пропонуючи йому надійні та ефективні рішення, за допомогою яких він зможе прийти до успіху.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин