Про компанію

Станьте переможцем гри-прогнозу від Zeppelin

Компанія Zeppelin Rental GmbH (Німеччина) проводить гру-прогноз на результати матчів в рамках Чемпіонату світу, який пройде влітку 2018 року в Росії. У Вас є чудова можливість продемонструвати свої знання в області футболу і виграти чудові призи, серед яких: телевізор, окуляри віртуальної реальності, гриль Weber, мобільний телефон та багато іншого.


Почніть прямо зараз - прийміть участь в грі-прогнозі*, перейшовши за посиланням: https://www.zeppelin-rental.de/wm-tippspiel.

Увага!

При переході за вказаним посиланням для перемикання на російську версію сайту (українська мова, на жаль, відсутня в списку) Вам необхідно натиснути на пункт DE в нижній частині сторінки сайту, після чого з'явиться меню з можливістю обрати мову.

Далі дотримуйтеся вказівок.

Щоб взяти участь у грі, потрібно:
  • Зареєструватися
  • Підтвердити свій e-mail
  • Обрати нікнейм (ім'я) в пункті меню «Стать участником»

І — вперед!

За правильний прогноз присуджуються бали, згідно з якими хтось опиняється вгорі, а хтось стоїть внизу турнірної таблиці. Скільки балів присуджується за прогноз, можна дізнатися в розділі «Правила игры» на сайті https://www.zeppelin-rental.de/wm-tippspiel.

Ви також можете грати зі смартфона - через додаток Kicktipp**, який безкоштовно доступний в Google Play або Apple Store.

Для участі в грі-прогнозі через Kicktipp Вам необхідно завантажити додаток і після реєстрації та присвоєння нікнейму, обрати гру-прогноз zeppelinrental в розділі «Мои группы прогнозистов».

Бажаємо успіху у складанні прогнозів!


* Організатором гри-прогнозу є компанія Zeppelin Rental GmbH, Graf-Zeppelin-Platz 1, 85748 м. Гархінг, Німеччина. Тел.: +49 89 32 000 220. E-Mail: info-rental@zeppelin.com. Торговий реєстр м. Мюнхена: HRB 234370. Ід. номер налогу з обороту: DE813739246.

ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна ТОВ» не є представником організатора гри-розіграшу, не бере участі в проведенні гри-розіграшу, не є контактною особою з питань проведення гри-розіграшу і не несе відповідальності за проведення гри-розіграшу.

** Особа, яка експлуатує сайт Kicktipp: Kicktipp GmbH, Koenigstrasse 9, 40212 м. Дюссельдорф, Німеччина. Торговий реєстр м. Дюссельдорфа: HRB 55639. Ід. номер налогу з обороту: DE814790997.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин