Про компанію

Умови роботи бульдозерів SEM

Категорія бульдозерів SEM складається з двох моделей: 816D і 822D, але для них є п'ять різних варіацій, що дозволяє використовувати техніку в самих різних галузях промисловості.

Будівельна та дорожня галузь

Як правило, бульдозери SEM використовують в будівельних і дорожніх сферах. Ці бульдозери користуються величезною популярністю в даній області.

Бульдозер SEM 816D

Незалежно від виду комплектацій, техніка оснащена системою гідростатичного приводу на електронному управлінні, що гарантує тягове зусилля 280 кН і 350 кН. Ще одним істотним плюсом бульдозерів SEM є управління ходом і відвалом за допомогою джойстиків. Маневреність досягається завдяки здатності обертання гусениць в противообертанні. Крім того, моделі мають функцію круїз-контроль, яка дозволяє зберігати налаштування швидкості.

До головних точок обслуговування забезпечений оперативний доступ, а підтримуючі ролики не мають необхідності в технічному обслуговуванні. Кабіна працює на системах ROPS і FOPS в штатній комплектації.

Лісова галузь

Бульдозер SEM 816D

Щоб прокласти лісові дороги, перемістити ґрунт, викорчувати пні та інше, бульдозери надаються в комплектації FR. Вони також оснащені надійним захистом від великих сучків і т.д. Є можливість установки заднього розпушувача або гідравлічної лебідки. Технологія охолодження бульдозера може комплектуватися допоміжними засобами захисту від проникнення зайвих предметів у радіатор.

Вугільна галузь

На електро- і залізнодорожних станціях, складах і портах машини стикаються з продуктом низької щільності, разом з тим повітря надмірно запилене. Специфіка роботи полягає в експлуатації в нічний і темний час і переміщення по бетонних конструкціях. Варіація СН задає ці умови: бульдозери мають кабіну з захистом від пилу і спеціальний вугільний відвал.

Бульдозер SEM 822D

Крім того, машина може бути оснащена допоміжним освітленням, повітряним фільтром тонкого очищення і черевиками з потрійним ґрунтозацепом. Для взаємодії з легкозаймистим матеріалом передбачена можливість установки протипожежної системи.

На болотистій місцевості

Бульдозери можуть працювати і на болотистих поверхнях. Для цього використовують варіацію LGP. В даному випадку тиск на ґрунт у моделі 816D одно 31,5 кПа, у 822D - 39 кПа. Гусеничний ланцюг включає в себе 42 і 45 черевиків, а відвал занурюється на глибину 470 і 600 мм.

Бульдозер SEM 822D LGP

На смітниках

З метою розчищення сміттєвих полігонів передбачений відвал WH. Техніка обладнана захистом опорних ковзанок і кінцевою передачею від проникнення сміття.

Бульдозери SEM 822 WHA

В пустелях

Для експлуатації на піщаному ґрунті, використовується варіація DS. Робота таких бульдозерів проводиться на м'якому хиткому ґрунті в умовах піщаних вітрів. З метою запобігання передчасного зносу деталей, конструкція передбачає вдосконалений захист двигуна, ущільнення кабіни і рухового відсіку.

Крім того, машини можуть оснащуватися ходовою частиною Apex, яка передбачає черевики шириною 950 або 1050 мм.

Бульдозер SEM 822D


до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин