Про компанію

В яких сферах можна використовувати автогрейдери SEM?

В яких сферах можна використовувати автогрейдери SEM?

На будівельних об'єктах при спорудженні доріг і прибиранні трас від снігу пріоритетне значення мають автогрейдери. Ця багатофункціональна машина забезпечить Вам оперативне, точне планування території та її очищення, виконає профілювання ґрунтового і асфальтного покриття, а також створить насипи та укоси, перемістить і вирівняє сніг, ґрунт або сипучі будівельні продукти. Автогрейдери SEM можуть також застосовуватися для вирізання кюветів, профілювання покриття, створення виїмок і бічних укосів, додання їм поперечних або поздовжніх ухилів.

Крім того, автогрейдери SEM дозволять в максимально стислі терміни здійснити величезний спектр земляних маніпуляцій в складних дорожніх умовах, де необхідна підвищена тяга повного приводу і різнопланова робоча техніка.

Головним робочим пристосуванням автогрейдерів виступає грейдерний відвал з ріжучими лезами, встановлений на раму транспорту. При експлуатації він здатний опускатися і підніматися на необхідну висоту, і розвертатися в самих різних площинах.

image
image

За допомогою автогрейдерів SEM вдається вдало споруджувати ґрунтове покриття потрібної висоти і щільності, прокладати дорожню основу, здійснювати різноманітні планувальні та оздоблювальні маніпуляції або ремонтувати проїзди і будівельні об'єкти будь-якого ступеня складності.

Грейдери призначені для здійснення землерийно-профілювальних маніпуляцій в дорожній галузі будівництва на самих різних типах ґрунтів. Крім звільнення території від рослинності та інших об'єктів, які стають перешкодою для початку будівельних маніпуляцій, останнім часом крім аварійних подій і катастроф дуже стало актуальним видалення забруднених шарів ґрунту, в тому числі і тих, які піддаються радіації. Все це обумовлює потребу створення спеціального обладнання, здатного знімати верхні шари ґрунту, дробити і вантажити необхідну масу в транспорт з метою доставки на зону подальшої очисної переробки.

Автогрейдери є землерийно-планувальною технікою, яка використовується в складі комплексів машин для виконання землерийних маніпуляцій. Потужні і габаритні машини нерідко застосовуються і в якості землерийно-транспортних засобів при створенні землерийного покриття з формуванням насипів висотою до півтора метрів з бічних резервів.

Ззаду основної рами встановлюється двигун і кабіна управління. Рама шарнірно спирається на передню вісь і задні балансири з пневматичними колесами. Дана частина забезпечує автогрейдеру відмінні планувальні властивості, оскільки відвал розташований посередині її колісної бази.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин