Про компанію

Відмінності та переваги бульдозерів SEM

Модель бульдозера SEM 816 ефективна в роботі, комфортна для оператора, зручна в управлінні, довговічна. Споживачі оцінили багато достоїнств даної машини:

  • Двигун високої якості на 160 к.с з економним споживанням пального;
  • Можливість безступінчатого регулювання швидкостей (1-10 км);
  • Гідростатична трансмісія, що здатна підлаштовувати потужність і оберти двигуна під навантаження в автоматичному режимі, заощаджуючи пальне і збільшуючи продуктивність бульдозера;
  • Гідронасоси та гідродвигуни RexRoth, робочий об'єм яких змінний, тягове зусилля досягає 280 кН, що сприяє зростанню потужності, поліпшенню маневреності машини;
  • Встановлення відвалу на штовхаючих брусах поблизу корпусу машини покращує маневреність, стійкість і врізання відвалу в землю.

dsc_2562.jpg

Ключові переваги моделі:

  • Висока рентабельність
  • Зручність для оператора
  • Тривалий термін експлуатації
  • Просте обслуговування.

Модель бульдозера SEM 816 компанія випускає з гусеницями двох типів: стандартними і широкими, які відрізняються меншим тиском на ґрунт. У стандартній комплектації трактор оснащено двигуном потужністю 160 кінських сил. Крім цього модель вигідно відрізняється тим, що має електронний блок управління гідростатичним приводом і поділом силового потоку. Гідропривід включає аксіально-поршневий насос і гідродвигун з поділом силового потоку на кожну гусеничну стрічку, цим забезпечується їх незалежне обертання.

HTB1F4AKhS_I8KJjy0Foq6yFnVXaM.jpg

Аксіально-поршневий насос працює на передачу механічної енергії двигуна на гідростатичне колесо підвищеного тиску. Мастило подається під високим тиском на гідродвигуни лівої і правої гусеничних стрічок за допомогою маслопроводів. Ця інновація дозволяє здійснити плавне безступінчате перемикання швидкостей машини (передньої, задньої) у межах 0-10 км на годину. Ще до переваг здвоєного гідроприводу відноситься можливість робити силові повороти з навантаженнями відвалу і розвороти на місці. Це дозволяє збільшити маневреність трактора, яка важлива під час робіт на слабких ґрунтах і на обмежених площах.

Гусеничний трактор SEM 816 комплектується або стандартними, або наполовину універсальними відвалами. Напівуніверсальне обладнання типу SU допомагає підвищити загальну продуктивність робіт за рахунок більшого обсягу. Вивірена конфігурація відвалу відмінно тримає ґрунт.

sem816_03.jpg

Здатність даної моделі гусеничного бульдозера робити силові повороти при навантаженнях на відвалі забезпечує перевагу в плані економічності у порівнянні зі звичайними гусеничними тракторами, які повертаються за допомогою фрикційних муфт. Економічність гідроприводу можлива за рахунок автоматичного налаштування параметрів передачі потужності на кожну гусеничну стрічку.

У бульдозерах SEM 816 реалізовано багато інших інновацій, про які ви можете дізнатися, зв'язавшись з представниками компанії «Цеппелін Україна» за номером 0 800 300 350.

sem816_04.jpg

Завантажуйте каталог техніки з цінами: https://sem-ua.com/lp/b-sem/

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин